Relita Industri & Skadeservice AB grundades 1996. Sedan dess har vi utvecklats till ett av de marknadsledande företagen i Sverige. Vi bedriver nu verksamhet i Uppsala, Stockholm, Östhammar, Norrtälje, Sala, Tierp, Gävle, Borlänge, Enköping, Västerås, Örebro och Göteborg. Vi har drygt 500 anställda och vår huvudsakliga verksamhet är fastighetsservice, skadeservice, avfuktning, selektivrivning, sanering, industrirengöring, högtryck-/avloppsspolning, vacuumsug, transporter av avfall och jour.  Vår verksamhet bedrivs dygnet runt. Planen är att bli rikstäckande i Sverige i och med sammanslagningen med Recover Nordic Group som i dag finns i Norge, Danmark och Finland. Bolaget är miljöcertifierad enligt ISO 14001:2015 och kvalitetscertifierad enligt ISO 9001:2015.

 


 

KAM/Storkundsansvarig

Vi söker dig som är en driven och erfaren säljare som vill arbeta som Key Account Manager i en utmanande roll där du får stora möjligheter att fortsätta utvecklas i ett expansivt företag. Placeringsort Uppsala eller Stockholm.

Hos RELITA arbetar du fritt och resultatinriktat och ingår i ett sälj- och marknadsteam med en stark lagkänsla. Du kommer vara kommersiellt ansvarig för våra nyckelkunder.

Din profil
Vi söker dig som är en genuin säljartyp, som verkligen brinner för försäljning och kunder. Du är driven och engagerad i din roll och tar mycket egna initiativ för att driva dina affärer framåt.
Du har förmåga att jobba långsiktigt, affärsmässigt och känner dig bekväm med att hålla en presentation både i styrelserummet men även för större sällskap. Du är strukturerad, har hög social kompetens, är en lagspelare med egen drivkraft.
Du drivs av att skapa långsiktiga relationer och gillar nya utmaningar. Du har ett strategiskt tänk med ordning och reda. Du drivs av att hela tiden sträva framåt, nå lönsamhet och nå uppsatta mål.
Vissa resor med övernattning kan förekomma då vi finns i stora delar av Sverige samt tillhör en nordisk koncern

Erfarenhet och krav
Du skall ha dokumenterade framgångsrika försäljningsresultat med större kunder. Tidigare erfarenhet av försäljning inom industri, sanerings, bygg eller VA-branschen är ett plus. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta mot försäkringsbolag och kunskap om deras skadehantering. Krav för tjänsten är minst gymnasial utbildning, erfarenhet av B2B-försäljning, minst 5 års säljerfarenhet, goda kunskaper i Officepaketet, B-körkort och goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.
Säljutbildningar, goda kunskaper i engelsk samt kunskap i nordiska språk är meriterande då vi ingår i en nordisk koncern.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
- Agera som resurs åt kunden vad gäller nya idéer och genomförande av projekt.
- Att hela tiden utveckla nya kontaktytor mellan Relita och kund
- Utveckla nya affärsmöjligheter gällande alla Relitas tjänster tillsammans med kund inklusive avtalsförslag
- Hålla regelbundna avstämningsmöten med kund
- Utarbeta kortsiktiga mål
- Göra egna säljbesök hos kund
- Presentation av förslag och avtal på alla nivåer hos kunden
- Presentation/demonstration av företag, produkter och tjänster hos kunden vid kundträffar, mässor eller andra evenemang
- Uppföljning av genomförda aktiviteter för försäljningschef, berörda regionchefer samt affärsområdeschefer.
- Sälja och marknadsföra samtliga Relitas verksamhetsområden, såväl industriservice, skadeservice som jouren.
- Skapa kontakter med nya kunder samt upprätthålla kontakten med befintliga kunder och bidra till ökad volym hos dessa på samtliga orter där vi är representerade.
- Hålla presentationer vid kundträffar och liknande evenemang.

Vi erbjuder dig en möjlighet att bli en del av vårt framgångsrika team och vara med på vår fortsatta expansion, där du blir en viktig del för att vi skall nå våra mål.

Individuell lönesättning. Kollektivavtal finns.

Vi behandlar ansökningarna löpande och önskar tillsätta tjänsten så snart som möjligt.

Vid frågor kontakta marknads- och försäljningschef Johan Thulin, tel 076-790 07 76.
Sista ansökningsdag 20 januari 2018.

Krav
Gymnasial utbildning, erfarenhet av B2B-försäljning, minst 5 års säljerfarenhet, goda kunskaper i Officepaketet, B-körkort och goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Meriterande
Tidigare erfarenhet av försäljning inom industri, sanerings, bygg eller VA-branschen, erfarenhet av att arbeta mot försäkringsbolag och kunskap om deras skadehantering, engelska

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta
Epost: johan.thulin@relita.se

Arbetsgivare
Relita

 

Ansökan
Välkommen med din ansökan genom att klicka på "Sök detta jobb"-knappen ovan!

Vill du veta mer om Relita, besök vår hemsida, www.relita.se