Jobbet.se är det svenska rekryteringsföretaget med verksamhet i hela landet. Sedan 2003 har vi levererat modernt anpassade rekryteringstjänster till såväl företag som offentliga aktörer. Vårt huvudkontor är placerat i Uppsala.

Företagssäljare

Nu lyfter vi rekryteringsbranschen till nästa nivå! Vill du vara med?

Vi söker en engagerad företagssäljare
Som säljare för Jobbet.se har du din arbetsplats i trevliga lokaler på Fyristorg 6, mitt i vackra Uppsala. Hos oss är ständig utveckling en del av vardagen. Under 2018 fyller företaget Jobbet.se 15 år. Det kommer vi att fira på flera olika sätt tillsammans med våra kunder. Bland annat lanserar vi ett rykande färskt rekryteringsverktyg på vår 15-årsdag! Jobbet.se är branschförbättrare - vi tänker nytt och gör våra kunder lite bättre varje dag!

Utöver en spännande vardag med kunder från en bredd av branscher och engagerade arbetskamrater får du också stora möjligheter att lägga upp ditt arbete under eget ansvar.

Som säljare är du ett viktigt ansikte utåt, du representerar företaget i såväl personliga- som telefonmöten med kunder och deltar i nätverk och andra relevanta forum. Du tar ansvar för hela säljprocessen, från att kartlägga och identifiera potentiella kunder till nykundsbearbetning och uppföljning av befintliga kunder. Ditt huvudfokus är att presentera och sälja samarbetsavtal till kunder inom den privata sektorn med siktet ställt mot långsiktiga samarbeten. Du sköter dokumentation i vårt CRM-system. Jobbet.se arbetar med ständiga förbättringar, därför deltar du regelbundet i olika interna utvecklingsprojekt. Majoriteten av dina kunder finns inom mälardalsregionen men vi har också kunder i andra regioner och resor med övernattning kan förekomma.

När din försäljning är genomförd lämnar du över till vår leveransavdelning och kan alltid känna dig trygg med att kunderna blir väl omhändertagna.

Du och din bakgrund

Vi tror att du har arbetat med företagsförsäljning/företagsrådgivning i flera år, du är trygg i ditt kunnande och trygg till din person. Du tycker om att ha ett arbete där du får ta eget ansvar för din uppgift. Du drivs och utmanas av att arbeta mot tydliga mål. Du har förmågan att skapa förtroende, att föra fram ditt budskap i såväl tal som skrift. Även om du vill arbeta i frihet under ansvar är det också viktigt för dig att vara en del av en grupp och ett sammanhang: Lika viktigt som det är för dig att nå dina personliga mål, lika viktigt är det att tillsammans med dina kollegor nå de gemensamma målen och du har förståelse och insikt i att det kräver konstruktivt samarbete liksom förbättrings- och utvecklingsarbete.

Du har mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift, liksom körkort för personbil.


Ev frågor om tjänsten besvaras av rekryteringschef Anna-Karin Moazzami, 018-100 112.

Din ansökan vill vi gärna ha omgående!

Varmt välkommen till oss!

Krav
Flerårig erfarenhet av säljande/rådgivande kontakter med företagskunder.
Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift.
Körkort för personbil.

Meriterande
Erfarenhet av avtalsförsäljning

Varaktighet/Arbetstid

Lön/förmåner

Kontakta

Arbetsgivare
Jobbet.se

.                      ...    

”Det jag framförallt uppskattar med Jobbet.se är vi har ett så verksamhetsnära samarbete med väldigt hög service och leverans från deras håll. Det är otroligt värdefullt att snabbt få hjälp och stöd i våra processer. Vi har tagit hjälp med allt från att enbart publicera annonser, ta fram annonsunderlag till urvalsprocesser, searchuppdrag och  hela rekryteringsuppdrag. Men vi har även arbetat tillsammans i utvecklingsprojekt så som att få hjälp med att ta fram en rekryteringsrutin tillsammans med tydliga checklistor, guider och intervjumallar som stöd för våra rekryterande chefer i organisationen.”

Tina Wallin, HR chef Engströms Bil