Uppsala Elektriska Lindareverkstad AB bildades 1927 och idag drivs företaget av tredje generationen Holmin. Vi arbetar med försäljning, installation, reparation och service av elmotorer, växlar, frekvensomriktare, pumpar, högtryckstvättar, städmaskiner, tvättstugeutrustningar, reservdelar samt försäljning av kullager, remskivor och remmar.


Servicetekniker/Servicemekaniker

Vi söker en duktig servicetekniker/servicemekaniker!

Arbetsuppgifter
Som servicetekniker ingår du i ett team om tre tekniker som arbetar med elmotorer, pumpar, högtryckstvättar, elverk och andra typer av elmaskiner. Arbetet är mycket varierande och du kommer att arbeta med reparation, service och felsökningar, både ute hos kund och inne på vår verkstad. Kunderna består av kommuner, industrier, företag såväl som privatpersoner.

Du som söker
Vi ser gärna att du har någon form av elteknisk utbildning eller erfarenhet av eltekniskt/elmekaniskt arbete. Utbildning inom området är inte ett krav, det viktiga är att du har erfarenhet av att meka med maskiner, gärna med elmaskiner. Då reparation/service med dator ingår i ditt arbete ser vi att du är van att använda datorn som ditt arbetsredskap. Körkort är ett krav.

Som person är du serviceinriktad och hjälpsam. Då vi jobbar tätt tillsammans är det viktigt att du har god samarbetsförmåga. Du tycker om att skruva och du har viljan att lära dig mer. Du ska vara lösningsfokuserad och flexibel då du kommer att stöta på olika typer av problem.

Vi erbjuder
Du får ett mycket omväxlande arbete där ingen dag är den andra lik. Vi är ett mindre företag vilket innebär att du kommer att känna dig delaktig. Hos oss har du möjlighet att utvecklas och vi erbjuder våra medarbetare utbildning för att förkovra sig.

Övrig information
Din ansökan vill vi ha senast den 31 januari 2018. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan nu!

I den här rekryteringen samarbetar vi med Jobbet.se och ev. frågor besvaras av ansvarig rekryteringskonsult Sandra Sjöberg, tel: 018-100 112.

Krav
Erfarenhet av att meka
Datorkunskaper
B-körkort

Meriterande
Elteknisk utbildning eller motsvarande kunskaper
Erfarenhet av liknande tjänst

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid

Lön/förmåner

Kontakta

Arbetsgivare
Uppsala Elektriska Lindareverkstad AB

Ansökan:
Välkommen med din ansökan genom att klicka på "Sök detta jobb"-knappen!

Mer information finner du på vår hemsida www.lindareverkstaden.se

Vi undanber oss all kontakt från övriga rekryterings- och annonsföretag då vi samarbetar med Jobbet.se i denna rekrytering.