Söderbergs Personbilar i Norrköping AB är ett lokalt bilhandelsföretag med verksamhet i Norrköping och Nyköping. Företaget är auktoriserad återförsäljare för Volkswagen, Audi, Seat och Skoda personbilar samt VW Transportbilar. Koncernen har ca. 180 anställda och omsätter ca 1 miljard. Företaget är certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001.

Tekniker till vårt verkstadsteam i Norrköping

Vi är ett expanderande företag som de senaste åren haft en otrolig utveckling vilket skapar behov av fler duktiga tekniker till våra verkstadsteam i Norrköping. Vi satsar aktivt på våra medarbetare, här är det bara du själv som sätter stopp för din egna utveckling!

Mekaniker/Chassitekniker
Vi söker en person som ska arbeta som chassitekniker. Arbetet innebär att du självständigt utför kontroller och justeringar av hjulvinklar, kalibrering av hjälpsystem samt provkörning av bilar. Du som söker har kunskaper inom däck och bilar, något som kommer från tidigare arbetslivserfarenhet t.ex. från arbete på en däckfirma eller från eget intresse. Har du tidigare erfarenhet eller utbildning inom yrket är det meriterande men inget krav. Du ingår i ett proffsigt team med erfarna fordonstekniker och en coachande verkmästare som alltid finns tillgängliga för stöd och hjälp.

Auditekniker
Arbetet innebär att du självständigt utför alla typer av service-och reparationsarbeten samt felsökningar. Reparationsanvisningar tar du fram via datasystem direkt från fabrik. Vi söker dig som vill utvecklas och bli en duktig fordonsmekaniker hos ett stabilt och expanderande företag som erbjuder starka varumärken. Det enda kravet vi ställer på dig är att du har fordonsteknisk utbildning. Skulle du dessutom ha några års erfarenhet som fordonstekniker är det meriterande, likaså är tidigare erfarenhet från el- och datafelsökningar, diagnoser samt tekniska problemlösningar. Har du tidigare erfarenhet från märkesverkstad för Audi och/eller Volkswagen och Skoda är det en merit.

Tekniker till vårt kvällsskift
Som tekniker på vårt kvällsskift arbetar du med att iordningställa nya bilar. Detta innebär nymontering extraljus, värmare, anpassning av bilen via dator m.m. Du ska vara händig, noggrann och ha en bra fantasi då bilarna är nya och vi ska montera tillbehör på proffsigt och snyggt sätt.

Gemensamt för samtliga tjänster är att god datorvana är en förutsättning och B-körkort ett krav.

Placering: Norrköping

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Magnus Hjort på telefon 011-280137.

Vi hanterar urvalsprocessen löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 22 januari 2018.

Välkommen med din ansökan!

Nedan kan du läsa om varför våra medarbetare trivs med sitt arbete som tekniker hos oss på Söderbergs Personbilar:

"Det är med ett leende på läpparna som jag går till jobbet varje dag för jag vet att jag kommer ha en rolig dag på jobbet. Det är väldigt bra folk som jobbar här också, vi har en god sammanhållning både under arbetstid men vi hittar även på roliga saker ihop efter jobbet. Söderbergs tillhandahåller alla specialverktyg som krävs i arbetet för de förstår vikten av att ha bra verktyg. Jag har också fått gå många utbildningar och det märks verkligen att man satsar på sina anställda här, det finns faktiskt inga begränsningar när det kommer till kompetensutveckling och karriär, så länge man visar ett intresse"

"Jag har jobbat på Söderbergs i tio år och kom direkt från skolan. Jag började med praktik och trivdes superbra med kollegorna, det var en positiv stämning redan från start där jag kände mig välkommen och det är mycket på grund av den goda sammanhållningen som jag stannat kvar. Söderberg känns som ett andra hem för mig. Vi är en varierad grupp med både juniora och mer erfarna kollegor men vi hjälps alla åt och har en öppen och positiv kommunikation. Som fordonsmekaniker är det särskilt roligt att man får jobba med de stora märkena som till exempel Volkswagen"


Du som vill arbeta med oss på Söderbergs Personbilar är välkommen att skicka din ansökan via "Sök detta jobb"-knappen nedan!

Krav

Meriterande

Varaktighet/Arbetstid

Lön/förmåner

Kontakta

Arbetsgivare
Söderbergs Personbilar AB