Relita Industri & Skadeservice AB grundades 1996. Sedan dess har vi utvecklats till ett av de marknadsledande företagen i Sverige. Vi bedriver nu verksamhet i Uppsala, Stockholm, Östhammar, Norrtälje, Sala, Tierp, Gävle, Borlänge, Enköping, Västerås, Örebro och Göteborg. Vi har drygt 500 anställda och vår huvudsakliga verksamhet är fastighetsservice, skadeservice, avfuktning, selektivrivning, sanering, industrirengöring, högtryck-/avloppsspolning, vacuumsug, transporter av avfall och jour.  Vår verksamhet bedrivs dygnet runt. Planen är att bli rikstäckande i Sverige i och med sammanslagningen med Recover Nordic Group som i dag finns i Norge, Danmark och Finland. Bolaget är miljöcertifierad enligt ISO 14001:2015 och kvalitetscertifierad enligt ISO 9001:2015.

 


 

Marknadsassistent med ansvar för digital media och marknadsmaterial

Relita Industri & Skadeservice har en mycket positiv utveckling med stor efterfrågan på våra tjänster och söker därför kvalificerade medarbetare som vill vara med i vår expansion och utveckla oss vidare.

Vi söker nu en kreativ marknadsassistent med ansvar för digitala medier och markandsmaterial. Är du intresserad av att vara med i ett framgångsrikt team med högt tempo och utveckla nya vägar att nå marknaden på? Då kan det här vara tjänsten för dig!

Som marknadsassistent hos oss kommer du att arbeta med:
Följa upp och utveckla sökmotoroptimering och sökmotormarknadsföring
Driva och öka trafik genom sociala medier där vi ser en stor utvecklingspotential
Uppdatera och utveckla våra bolags hemsidor
Vara delaktig i utvecklingen och genomförande av marknadsaktiviteter
Framtagande av marknadsmaterial, profilprodukter och mässor.
Vara delaktig i framtagande av marknadsstrategi.
Till viss del kan tjänsten innehålla administrativa delar beroende på din kompetens, det kan innebära att lägga in nya kunder och uppdatera CRM-system, lägga in nya avtal, hålla avtalsregistret aktuellt.

Placeringsort: Uppsala, resor till andra filialer ingår i tjänsten

Du kommer rapportera till bolagets marknads- och försäljningschef.

Vi behandlar ansökningarna löpande och önskar tillsätta tjänsten så snart som möjligt. Sista ansökningsdatum 20 januari 2018.

Krav
Vi söker dig som har ett naturligt driv med en positiv syn på livet, gymnasial examen inom kommunikation eller motsvarande utbildning. 2-5 års erfarenhet av marknadsföring, gärna med fokus på sociala medier. Du har ett stort intresse för digitala medier, god datorvana (officepaketet), behärskar det svenska språket i tal och skrift.

Tjänsten innebär frihet under ansvar vilket ställer krav på att du är ordningsam, självgående, tar egna initiativ, prestigelös och har öga för grafisk layout. Viktigt är också din sociala kompetens och kundförståelse. Du har förmåga att planera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt.

B-körkort är ett måste för tjänsten.

Meriterande
Det är meriterande med erfarenhet av datorprogram som Indesign, Photoshop, Visma, Navition eller Rekyl. Det är meriterande om du arbetat med text och kommunikation i reportage form. Vi vill också att du behärskar det engelska språket och det är meriterande om du kan något nordiskt språk då vi till hör en nordisk koncern.

Krav

Meriterande

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid
07.00-16.00

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta
Johan Thulin
Mobil: 076-790 07 76
Epost: johan.thulin@relita.se

Arbetsgivare
Relita

 

Ansökan
Välkommen med din ansökan genom att klicka på "Sök detta jobb"-knappen ovan!

Vill du veta mer om Relita, besök vår hemsida, www.relita.se