Futurum Fastigheter i Örebro AB är ett helägt kommunalt fastighetsbolag som utvecklar, förädlar och förvaltar miljöer där våra barn och ungdomar tillbringar stor del av sin tid. Barnen och ungdomarna är våra kunder. Vi äger och förvaltar skolor, förskolor, brandstationer, fritidsanläggningar i Örebro kommun. Futurum fastigheter äger och förvaltar idag ca 376 000 kvm lokaler fördelat på 446 fastigheter.

Projektledare Bygg


Futurum Fastigheter i Örebro AB är ett helägt kommunalt fastighetsbolag som utvecklar, förädlar och förvaltar miljöer där våra barn och ungdomar tillbringar stor del av sin tid. Barnen och ungdomarna är våra kunder. Vi äger och förvaltar skolor, förskolor, brandstationer, fritidsanläggningar i Örebro kommun. Futurum fastigheter äger och förvaltar idag ca 360 000 kvm lokaler.

Futurum fastigheter i Örebro AB söker nu en ny medarbetare som ska hjälpa till att utveckla företaget. Uppdraget innebär du kommer att arbeta med utveckling av bolagets fastigheter tillsammans med den övriga organisationen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
- Projektledning/byggledning
- Förstudier/utredningar
- Upphandling och uppföljning av konsult- och entreprenadarbeten
- Kostnadsberäkningar och ekonomisk uppföljning
- Medverka vid slutbesiktningar och överlämningar till verksamheten

Du som söker
Vi tror att du som söker är civil-eller högskoleingenjör med inriktning mot bygg eller motsvarande. Vi ser gärna att du har 5-10 års erfarenhet som projektledare samt erfarenhet av att driva och leda större byggprojekt som entreprenör, konsult eller beställare.

Meriterande om du är bekant med upphandlingar enligt lagen om offentlig upphandling (LOU). Har du dessutom erfarenhet av arbete inom offentlig verksamhet samt är certifierad kontrollansvarig enligt PBL, BAS-P och BAS-U är ett plus. Du har goda datorkunskaper samt B-körkort och tillgång till egen bil.

Personliga egenskaper
Du som person är van att arbeta självständigt, är engagerad, drivande och målinriktad. Vi ser även att du har god kommunikations- och samarbetsförmåga samt god analytisk förmåga. Vidare är du strukturerad och har en helhetssyn på ekonomi, teknik och miljö. Genom social kompetens och affärsmässighet kan du skapa och upprätthålla en god kontakt med medarbetare och kunder.

Väl på plats erbjuder vi dig intressanta och varierande arbetsuppgifter på en arbetsplats som uppmuntrar utveckling tillsammans med trevliga arbetskamrater.
Skicka in din ansökan så snart som möjligt, urval sker löpande.

Frågor om tjänsten besvaras av:
Byggansvarig Stefan Selander 070-020 28 11, stefan.selander@futurmfastigheter.se

Välkommen med din ansökan!

Krav
- Civil-eller högskoleingenjör med inriktning mot bygg eller annan jämförbar utbildning
- Arbetslivserfarenhet som projektledare inom bygg eller liknande arbete
- Erfarenhet av att driva och leda större byggprojekt
- Körkort *B* och egen bil
- Goda datorkunskaper

Meriterande
- Certifierad kontrollansvarig enligt PBL, BAS-P och BAS-U
- Erfarenhet av arbete inom offentlig verksamhet
- 5-10 års erfarenhet som projektledare eller liknande arbete

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta

Arbetsgivare
Futurum Fastigheter AB

Ansökan
Välkommen med din ansökan genom att klicka på "Sök detta jobb"-knappen!

Läs mer om Futurum Fastigheter på www.futurumfastigheter.se