Trebor Automation är en komplett leverantör inom industri- och fastighetsautomation med inriktning på SCADA samt utveckling av övervakningssystem. Företaget startades 1995 och idag är vi 21 heltidsanställda som ständigt strävar efter kontinuerlig utveckling med målet att ge våra kunder tillgång till högsta kompetens i nära samarbete för bästa möjliga resultat. Trebor har idag kontor i Uppsala, Stockholm, Linköping, Jönköping och Växjö.

Mjukvaruutvecklare

Uppskattar du en öppen stämning, korta beslutsvägar och möjligheten att arbeta självständigt med mycket eget ansvar? Då kommer du att trivas hos Trebor Automation!

Trebor expanderar och de behöver nu förstärka sitt utvecklingsteam med ytterligare en mjukvaruutvecklare. Du kommer i första hand att arbeta med utveckling av deras unika produkter Trebor Dynamics® och Trebor® VectorGraphics. Utöver detta kommer du till viss del arbeta med kundanpassad utveckling. Du kommer till stor del att arbeta på kontoret i Uppsala, men resor till kunder kan förekomma. Trebor arbetar nära kunden i sina projekt och har alltid högsta kvalitet och kundnöjdhet i fokus.

Trebor Automation är stolta över att ha utvecklat egna grafiska gränssnitt och funktioner som komplement till SCADA, och ligger i framkant vad gäller utveckling av SCADA och grafiska realtidsystem. Ett av deras stora projekt som de har genomfört är Friends Arena i Solna där de har levererat en komplett SCADA-lösning med sina mjukvaror som oumbärligt komplement. I dagsläget arbetar de med ytterligare ett stort projekt tillsammans med Stockholms hamnar.

Din bakgrund
Du som söker har erfarenhet av mjukvaruutveckling och är bekant med Visual Studio. Du har goda kunskaper i att arbeta i C# och .NET, gärna i en liknande arbetsroll. Du behärskar god svenska och engelska i både tal och skrift.

Då kvalité och kundnöjdhet är Trebors ledord ser de att du har en serviceinriktad och professionell attityd, du är även öppen och utåtriktad. Självklart har du ett tekniskt intresse, men du behöver inte vara en teknisk expert för att jobba hos Trebor. I början av din anställning kommer du att få lära dig mer om deras produkter och hur de arbetar. Då du kommer att ha flera olika projekt på gång samtidigt är det viktigt att du är strukturerad.

Trebor Automation erbjuder
Hos Trebor får du ett varierat arbete med mycket eget ansvar, du planerar och strukturerar upp din egen vardag. Du kommer att få arbeta med hela processen, både backend och frontend, vilket innebär att du kommer utveckla breda kunskaper inom området. Trebor har ambitionen att vara lyhörda för vad deras medarbetare är intresserade av och det kommer att finnas möjlighet att utvecklas inom dessa områden.

Tillsättning sker så snart vi har hittat rätt person, så se till att skicka in din ansökan så snart som möjligt dock senast den 26 januari.

Övrig information
Tjänsten är placerad i Uppsala.

I denna rekrytering samarbetar vi med Jobbet.se. Vid eventuella frågor, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Alicia Karlsson, tel: 018-100 112.

Varmt välkommen med din ansökan!

Krav
Erfarenhet av mjukvaruutveckling i Visual Studio/.NET
Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
Erfarenhet av att arbeta i C#/.NET

Meriterande
Erfarenhet av agil utveckling

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta

Arbetsgivare
Trebor Automation AB

Mikael Eriksson, Systemutvecklare på Trebor
"Att jobba med utveckling på Trebor är ett mycket omväxlande och utmanande arbete. Vi är ett företag som ligger i framkant i vårt teknikområde och driver utvecklingen. Det gör att våra projekt kan vara av mycket varierande karaktär.
 Arbetet innebär att utveckla nya system och produkter samt att vara en resurs i våra projekt. Det dagliga arbetet blir väldigt dynamiskt och det finns stort utrymme för förslag på nya smarta lösningar. Trebor är en grym arbetsplats med mycket bra arbetsmiljö, högt i tak, korta beslutsvägar och stor möjlighet att påverka. Vi har en mycket bra och öppen stämning mellan kollegorna och vi ser till att ha kul både på och utanför jobbet! Att jobba på Trebor är helt enkelt väldigt givande, både tekniskt och personligt."

Ansökan:
Välkommen med din ansökan genom att klicka på "Sök detta jobb"-knappen ovan!

Mer information finner du på vår hemsida www.trebor.se

Vi undanber oss all kontakt från övriga rekryterings- annonsföretag, då vi samarbetar med Jobbet.se i denna rekrytering.