SSP är det ledande restaurangföretaget inom resemiljöer. SSP driver restauranger, barer, caféer och butiker på flygplatser, järnvägsstationer, vägkrogar, gallerior, konferenscenter, idrottsarenor samt inom andra trafikplatser. Efter 60 år i branschen har SSP idag över 30 000 medarbetare som tar hand om en miljon kunder varje dag. Företaget har verksamhet på ca 130 flygplatser och ca 270 järnvägsstationer samt driver över 2000 enheter i 29 länder över hela världen.

SSP har en bred portfölj av över 300 internationella, lokala och franchisade varumärken. Bland dessa återfinns Upper Crust, Starbucks, Caffè Ritazza, Burger King, M&S Simply Food, Millies Cookies, O’Learys, Caviar House & Prunier samt de ledande asiatiska varumärkena Ajisen Ramen och Saboten, liksom attraktiva skräddarsydda koncept som till exempel Montreux Jazz Café i Genève och den prisbelönta Center Bar i Zürich.

Varumärkesportföljen skräddarsys för varje specifik plats och avgörs av variabler som till exempel passagerarprofil, kundernas behov, läge, storlek och utformning.

Läs mer på www.foodtravelexperts.com

Erfaren kock inom storhushåll till Arlanda

Erfaren Kock till Restaurang RAI Arlanda

Café & Restaurang RAI ligger i avgångshallen på terminal 5 med en fantastisk utsikt över start och landningsbanor. Här kan du avnjuta frukost, lunch och tidig middag, dessutom finns ett gediget kondisutbud. Till RAI kommer många av flygplatsens anställda samt även vår egen personal för att avnjuta någon av de tre rätter som serveras till dagens lunch. Givetvis hittar även resenärer hit och skapar en internationell prägel. Vi har även viss konferensverksamhet med uthyrning av lokaler samt lunch/middagsbokningar.

Vi söker dig som brinner för ditt yrke och söker en ny utmaning. Du har kunskap och erfarenhet av de sysslor som bedrivs i ett stort restaurangkök. Du får gärna ha ett par år på nacken då flertalet av våra anställda är unga.

Du ska ha relevant utbildning och minst 5 års erfarenhet från varmkök. Du har stor kunskap om god livsmedelshygien. Som person är du glad och positiv, har passion för kvalitet och du tycker om att göra det lilla extra för att våra gäster ska få attraktiva och kvalitativa produkter.

I restaurangen serveras dagligen 3 olika dagens rätt samt ett à la carte utbud baserat på den svenska husmanskosten. Vana av att arbeta i storkök samt av svensk husmanskost är meriterande.

Vi vill att du talar och skriver på flytande svenska samt har god nivå på talad engelska då vi har många internationella gäster.

Arbetstiderna är varierande med start kl 0700 och senast till 2000. Tjänsten kan innebära viss helgtjänstgöring.

Du måste också vara ostraffad då en säkerhetsprövning kommer att ske pga lagar och förordningar om arbete på säkerhetsklassat område.

SSP arbetar med internrekrytering och för rätt person är utvecklingsmöjligheterna stora. Du har möjlighet att söka dig till utbildningar bland annat inom försäljning, barkunskap och personlig utveckling. Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag och ett personalförmånskort.

SSP är medlem i VISITA och har kollektivavtal med HRF (Hotell och Restaurang Facket).

Krav
5 års erfarenhet
Flytande svenska och god talad engelska
Relevant utbildning

Meriterande
Vana från storkök
God kunskap om svensk husmanskost

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta
Jimmy Hanikat
Epost: jimmy.hanikat@ssp.se

Arbetsgivare
SSP