Himla är ett svenskt varumärkesföretag som arbetar med textilier för hemmets alla rum. Himlakonceptet står för kvalitet, färgkoordination och inspirerande variation – allt i naturmaterial. Sortimentet omfattar produkter inom segmenten Dining, Living, Bed, Bath, samt Fabrics. Himla har sitt huvudkontor i Uppsala.

Webbadministratör

Himla har med sin tydliga profil och kvalitativa produkter blivit ett stark etablerat varumärke på marknaden. Företaget står inför en spännande fas de närmaste åren med många nya projekt och ökad tillväxt med stort fokus på marknad och e-handel. Vi söker nu en Webbadministratör som får en viktig roll för vår e-handel och därmed även företagets fortsatta tillväxtresa!

Din roll
Som Webbadministratör ansvarar du för att säkerställa att vår globala e-handel håller toppklass. Det innefattar en stor del webbadministration, uppdatera produkttexter och säkerställa rätt produktbilder efter framtagen aktivitetsplan. Du kommer även att arbeta med kampanjantering gällande rabatter och samarbeten samt framtagning av statistik och rapporter till säljgruppen. Du kommer även att hantera det löpande SEO-arbetet.

I den här rollen kommer man att vara den tekniska specialisten hos Himla med en extern webbyrå som stöd. Du rapporterar till försäjningschef.

Himla befinner sig i en expansiv fas, vilket innebär att du kommer ha möjlighet att vara med att utforma processer och rutiner kring ditt arbete. För rätt person finns även stora möjligheter till utveckling internt.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är en teknisk doer som drivs av att arbeta operativt samt har mycket goda kunskaper i HTML samt bildhantering. Du har erfarenhet av e-handelsplattformar, har du även arbetat i plattformen Magento ses det som ett stort plus. Vidare har du goda kunskaper i Photoshop. Flytande svenska i tal och skrift är ett krav, likväl som i engelska. Du behöver inte tala engelska obehindrat, men då du kommer att översätta kortare texter från svenska till engelska behöver du ha goda kunskaper i skrift. Kunskaper i Google Analytics samt Search Console ses som meriterande.

För att trivas hos oss och vara framgångsrik i denna roll ser vi att du är en intiativtagande och självgående person som trivs i en föränderlig miljö med ett högt tempo. Du är en flexibel och prestigelös lagspelare som förstår vikten av ett gott samarbete samt god kommunikation för att nå bra resultat. Du är noggrann och strukturerad samt lösningsorienterad.

Övrig information
Tjänsten är på heltid. Du sitter placerad på huvudkontoret i Uppsala (Librobäck).

I den här rekryteringen samarbetar vi med Jobbet.se. Vid eventuella frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Alicia Karlsson på tel: 018-100 112.

Känns detta som ett roligt och utmanande uppdrag för dig? Sök tjänsten redan nu då rekryteringen sker löpande, dock senast den 14 januari.

Varmt välkommen med din ansökan!

Krav
Mycket goda kunskaper i HTML
Mycket goda kunskaper i bildhantering
Goda kunskaper gällande e-handelsplattform
Goda kunskaper i Photoshop
Flytande svenska i tal och skrift
Mycket goda kunskaper i engelska, främst skrift

Meriterande
Kunskaper gällande e-handelsplattformen Magento
Erfarenhet av att arbeta med Google Analytics/Search Console

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta

Arbetsgivare
Himla AB

Ansökan:

Välkommen med din ansökan genom att klicka på "Sök detta jobb"-knappen!

Mer information finner du på vår hemsida www.himla.se.