Logga in

Triller Mat och Bröd är ett familjeföretag som alltid sätter personlig service i första hand. Vi startade 1983 som Café Linné på Svartbäcksgatan 24 där Lottas Linnébulle® kom till. Idag har vi bageri, catering och festlokal i Bergsbrunna Tegelbruk, Kafé Kardemumma i Stadsbiblioteket, Café och brödbutik i Gottsunda Centrum, Butik på St Olofsgatan 46 samt våra sommarcafeér i Botaniska Trädgården och på Linnés Hammarby. Närproducerat, fairtrade och ekologiskt är något som ligger oss varmt om hjärtat.

Kallskänka

Triller Mat och Bröd söker dig som vill arbeta som kallskänka på ett företag som präglas av stark gemenskap och serviceanda.

Arbetsuppgifter
Hos oss får du en arbetsledande roll med stor variation av arbetsuppgifter. Vi har varmkök, kallkök, bageri och konditori som lagar och bakar till våra caféer, vår butik och vår cateringverksamhet. Dina arbetsuppgifter som kallskänka är att förbereda och tillaga mat och smörgåsar i kallkök. Du går igenom beställningar och planerar och fördelar arbetet inom gruppen samt ser till att allt levereras i tid. Du möter även företagets kunder i butiken och via telefon. Dessutom är du behjälplig i menyplanering.

Om dig
Vi söker dig som har yrkeserfarenhet som kallskänka och är van att hantera frågor om allergi och specialkost. Självklart har du goda kunskaper inom livsmedelshygien. Om du tidigare har erfarenhet av att leda personal ser vi det som meriterande. Eftersom du kommer ha mycket kontakt med våra kunder ser vi att din svenska är god. Dessutom är det meriterande om du tidigare har arbetat i en roll där du har haft mycket kundkontakt.

Som person har du en stor portion noggrannhet och du har lätt för att planera och prioritera. Vidare är du prestigelös och gillar när det är lite tempo i arbetet. Du är kreativ och tycker att det är roligt att anpassa menyer efter säsong och utifrån önskemål från våra kunder. Du trivs i en social och serviceinriktad roll.

Övrig information
Din ansökan vill vi ha senast den 7 januari 2018.

I denna rekrytering samarbetar vi med Jobbet.se, vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sandra Sjöberg på tel: 018-100 112.

Varmt välkommen med din ansökan!

Krav
Yrkeserfarenhet som kallskänka
Erfarenhet av att hantera frågor om allergi och specialkost
Goda kunskaper inom livsmedelshygien
God svenska

Meriterande
Erfarenhet från en serviceinriktad roll
Erfarenhet av att leda personal

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid

Lön/förmåner

Kontakta

Arbetsgivare
Triller Mat och Bröd

Ansökan:
Välkommen med din ansökan genom att klicka på "Sök detta jobb"-knappen!


Mer information finner du på hemsidan, hwww.trillermat.se

Vi undanber oss all kontakt från övriga rekryterings- och annonsföretag då vi samarbetar med Jobbet.se i denna rekrytering.