Relita Industri & Skadeservice AB grundades 1996. Sedan dess har vi utvecklats till ett av de marknadsledande företagen i Sverige. Vi bedriver nu verksamhet i Uppsala, Stockholm, Östhammar, Norrtälje, Sala, Tierp, Gävle, Borlänge, Enköping, Västerås, Örebro och Göteborg. Vi har drygt 500 anställda och vår huvudsakliga verksamhet är fastighetsservice, skadeservice, avfuktning, selektivrivning, sanering, industrirengöring, högtryck-/avloppsspolning, vacuumsug, transporter av avfall och jour.  Vår verksamhet bedrivs dygnet runt. Planen är att bli rikstäckande i Sverige i och med sammanslagningen med Recover Nordic Group som i dag finns i Norge, Danmark och Finland. Bolaget är miljöcertifierad enligt ISO 14001:2015 och kvalitetscertifierad enligt ISO 9001:2015.

 


 

Spolbilsoperatör till Gävle

Relita Industri & Skadeservice AB har en mycket positiv utveckling med stor efterfrågan på våra tjänster. Vi har ett behov av flera kvalificerade medarbetare som vill vara med i vår expansion och utveckla oss vidare. I och med detta söker vi en spolbilsoperatör till vårat kontor i Gävle.

Personliga egenskaper
Du behöver vara stresstålig, ansvarsfull och kunna ta egna initiativ. I din chaufförsroll möter du dagligen kunder och det är därför viktigt att du har en god servicekänsla. Det är viktigt att du är en trygg och säker förare som kan planera din körning väl, både utifrån trafiksäkerhet och miljöpåverkan

Vi erbjuder dig
Ett spännande och omväxlande arbete.
Goda utvecklingsmöjligheter tillsammans med duktiga medarbetare.
Bra och moderna fordon.

Arbetstid: Heltid, 07.00-16.00
Lön/förmåner: Fast lön

Vi tillämpar individuell lönesättning och kollektivavtal finns.
Vid anställning gäller 6 månaders provanställning.

Vi behandlar ansökningarna löpande och önskar tillsätta tjänsten så snart som möjligt. Vid frågor kontaktas produktionsledare Leif Andersson, 0708 - 63 74 03.
Sista ansökningsdag 18/2 2018.

Krav
C-körkort
YKB

Meriterande
ADR
E-körkort
Erfarenhet av liknande arbete

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid
07.00-16.00

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta
Leif Andersson
Mobil: 0708- 63 74 03
Epost: leif.andersson@relita.se

Arbetsgivare
Relita

 

Ansökan
Välkommen med din ansökan genom att klicka på "Sök detta jobb"-knappen ovan!

Vill du veta mer om Relita, besök vår hemsida, www.relita.se