Fyrishov – möjligheternas arena
Fyrishov är en arena för bad, idrott och event och ett av landets ledande besöksmål. Arenan omfattar hallar för inomhusidrott, olika specialhallar och en generös badanläggning. 
Fyrishovs verksamhet omfattar även stadsdelsbadet Gottsundabadet. Både Fyrishov och Gottsundabadet håller öppet alla dagar året runt. Bolaget ingår i kommunkoncernen Uppsala Stadshus AB.
www.fyrishov.se

Badvärd med servicekänsla

Fyrishov och Gottsundabadet står en spännande framtid med b la tillbyggnation av en ny simhall och vi söker nu engagerade badvärdar. Som medarbetare och badvärd på Fyrishov och Gottsundabadet kommer du att träffa många olika slags besökare. Du ska därför tycka om att ge bra service, kunna hantera ett ständigt flöde av aktiviteter i verksamheten och ha ett vänligt kundbemötande. Du ska ha lätt för att samarbeta, vara en lagspelare och ha god social kompetens.
Det är till din fördel om du kan fler språk än svenska och att du är en bra kommunikatör.
För att arbeta hos oss ska du vara över 18 år.

Arbetsuppgifterna är inriktade på service, simundervisning, badbevakning och lokalvård. Även andra uppgifter inom området ingår.

Det är önskvärt om du har erfarenhet inom området bad, simskola, vård och hälsa, service och lokalvård. Badmästarutbildning eller motsvarande är meriterande. För att bli aktuell för tjänsten ska simtest göras med godkänt resultat.

Arbetstiden är förlagd efter verksamhetens behov och öppethållandetider; måndag-söndag, dagtid/kvällar/helger.

Fyrishov och Gottsundabadet värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna kvinnliga sökanden till dessa tjänster.

Ansökan
Välkommen med din ansökan genom att klicka på "Sök detta jobb"-knappen!

Din ansökan vill vi ha senast 14 januari, ansökningarna behandlas löpande. Notera att vi inte tar emot ansökningar per mail.
För mer information och vid eventuella frågor kontakta Avdelningschef Vladimir Berglund Badet Fyrishov, vladimir.berglund@fyrishov.se eller Avdelningschef David Magnusson, Gottsundabadet, David.magnusson@fyrishov.se

Läs mer om Sveriges mest besökta arena, Fyrishov, på www.fyrishov.se

Krav
Över 18 år och simkunnig.

Meriterande
Badmästarutbildning eller motsvarande.

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta

Arbetsgivare
Fyrishov

Ansökan

Vi undanber oss all kontakt från andra rekryterings- annonsföretag, då vi samarbetar med Jobbet.se i denna rekrytering