Söderbergs Personbilar i Norrköping AB är ett lokalt bilhandelsföretag med verksamhet i Norrköping och Nyköping. Företaget är auktoriserad återförsäljare för Volkswagen, Audi, Seat och Skoda personbilar samt VW Transportbilar. Koncernen har ca. 180 anställda och omsätter ca 1 miljard. Företaget är certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001.

Fordonstekniker/bilmekaniker, Nyköping

Söderbergs Personbilar har haft ett rekordår! Vi behöver därför förstärka vår organisation ytterligare och söker dig som vill bli en del av ett expanderande företag med erfarna fordonstekniker.

Vi erbjuder dig goda möjligheter till utbildning och karriär där du som nyutbildad har stor möjlighet till utveckling inom branschen!


Till vår verkstad i Nyköping söker vi nu fordonstekniker/bilmekaniker.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet innebär att du självständigt utför alla typer av service-och reparationsarbeten samt felsökningar. Reparationsanvisningar tar du fram via datasystem direkt från fabrik. Du ingår i ett proffsigt team med erfarna fordonstekniker och en coachande verkmästare som alltid finns tillgängliga för stöd och hjälp.

Vem är du?
Vi söker dig som vill utvecklas och bli en duktig fordonsmekaniker hos ett stabilt och expanderande företag som erbjuder starka varumärken. Det enda kravet vi ställer på dig är att du har fordonsteknisk utbildning. Skulle du dessutom ha några års erfarenhet som fordonstekniker är det meriterande, likaså är tidigare erfarenhet från el- och datafelsökningar, diagnoser samt tekniska problemlösningar. Har du tidigare erfarenhet från märkesverkstad för Volkswagen, Skoda och/eller Audi är det en merit. God datorvana är en förutsättning för att lyckas i arbetet. B-körkort är ett krav.

Du som person är ansvarsfull och noggrann i ditt arbete, du är serviceinriktad och har god samarbetsförmåga. Vidare är du flexibel, du trivs med att ha flera olika arbetsuppgifter och arbetar med kundnöjdhet i fokus.

Hos oss erbjuder vi goda möjligheter till utbildning och karriär - bara du själv sätter gränser för din utveckling. Som vår medarbetare blir du del av en härlig grupp med god sammanhållning och en organisation som ger ett starkt stöd till varje medarbetare.

Placering: Nyköping

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta verkstadschef, Markus Rehnström på telefon; 0765-266582 eller e-post: markus.rehnstrom@soderbergsbil.se

Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 28 januari, 2018. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Krav
Fordonsteknisk utbildning
B-körkort
God datorvana

Meriterande
Yrkeserfarenhet som fordonstekniker
Erfarenhet från el- och datafelsökningar, diagnoser samt tekniska problemlösningar
Tidigare erfarenhet från märkesverkstad för Volkswagen, Skoda och/eller Audi

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta

Arbetsgivare
Söderbergs Personbilar AB

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att klicka på "Sök detta jobb"-knappen!

Mer information finner du på vår hemsida www.soderbergsbil.se

Vi undanber oss all kontakt från övriga rekryterings- annonsföretag, då vi samarbetar med Jobbet.se i denna rekrytering.