Region Uppsala med sina många olika verksamhetsområden sjuder av ambitioner och förbättringsarbete. Här möter du kompetenta kollegor, engagerade ledare och får en spännande inblick i det komplexa maskineri som driver en av vårt samhälles absolut viktigaste funktioner framåt. Resurscentrum ger ledningsstöd och administrativt stöd till Region Uppsalas verksamheter och till Regionkontoret. Vi hanterar bland annat löneutbetalningar, kund- och leverantörsfakturor och bokslut för hela Region Uppsala. Vi har också det övergripande ansvaret för Region Uppsalas arkiv- och dokumenthantering. En annan stor del av vår verksamhet handlar om att förvalta och utveckla Region Uppsalas vårdsystem och administrativa system. Vi är också en serviceorganisation till vår befolkning och våra patienter i olika administrativa frågor.


Administratör till husläkarkansliet

Enheten Patientadministrations huvudsakliga uppgift är att avlasta vårdverksamheten i frågor som rör asylpatienter, husläkarlistning, vårdgaranti, patientfakturor, utlämning av journalkopior med mera. Vår stora uppgift är den service vi ger till våra patienter, befolkning, andra myndigheter, sjukvårdsinrättningar m fl. Inom enheten finns 30 medarbetare - Husläkarkansliet är en del av enhetens verksamhet.

Nu söker vi en administratör till Husläkarkansliet!

Husläkarkansliet tar hand om frågor kring listning hos husläkare, vårdcentraler, barnavårdscentraler och särskilt boende. En viktig del av ditt arbete är att ge telefon- och e-postservice till invånare/patienter men även till personal på de olika vårdcentralerna. Utöver detta arbetar du med olika typer av registreringsuppgifter, t ex att registrera invånarnas val av husläkare eller barnavårdscentral, uppdatera information om olika vårdcentraler och registrera nya läkare. Du kommunicerar även brevledes för att informera och uppdatera invånare om deras köstatus eller annan viktig information. Du ser till att information om listning är uppdaterad på Region Uppsalas hemsida och intranät.

Utöver dina specifika uppgifter på Husläkarkansliet ingår du också av och till i olika arbetsgrupper som rör hela Patientadministrationsenheten, t ex lokalgrupp, hemsidegrupp el dyl.

Din erfarenhet och kompetens

Vi vänder oss till dig som vill ha mycket kontakter med människor där du ger service och information. Du tycker om datorarbete och arbetar gärna i olika IT-system. Du trivs bäst när du får både frihet och ansvar. Självklart är du noggrann, strukturerad och tycker att ordning och reda är viktigt. Du är van vid att förhålla dig till riktlinjer och regler men har också hög känsla för service. Vi möter våra kunder med respekt och förståelse men med fokus på sakfrågan. Känner du igen dig i beskrivningen trygg, ansvarstagande och självständig så kan du vara den vi söker.

Du har minst treårig gymnasieutbildning eller motsvarande kunskaper inhämtade genom relevant yrkeserfarenhet i kombination med administrativ yrkesutbildning.

Du har flerårig erfarenhet av administrativt arbete. En stor del av ditt arbete har handlat om att ge telefonservice. Din talade och skrivna svenska är mycket god och din engelska god.

Övrig information

Patientadministrationsenheten finns i Uppsala Business Park. Tjänsten är heltid med tillsvidareanställning. Din företrädare går i pension till sommaren 2018 och ju förr du har möjlighet att börja, desto längre dubbelgång hinner du få med henne.

Din ansökan vill vi ha senast den 7 jan 2018.

Ev frågor om tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Anna-Karin Moazzami, 018-100 112. Fackliga företrädare nås via Region Uppsalas växel, 018-611 00 00.


Krav
Minst treårig gymnasieutbildning eller motsvarande kunskaper inhämtade genom relevant yrkeserfarenhet i kombination med administrativ yrkesutbildning
Flerårig erfarenhet av administrativt arbete
Erfarenhet av att ge telefonservice
Mycket god talad och skriven svenska
God talad och skriven engelska

Meriterande

Varaktighet/Arbetstid

Lön/förmåner

Kontakta

Arbetsgivare
Resurscentrum

Ansökan

Skicka in din ansökan genom att klicka på "Sök detta jobb"-knappen.

Vill du veta mer om oss är du välkommen att besöka vår hemsida, www.regionuppsala.se

Vi undanber oss all kontakt från övriga rekryterings- och annonsföretag då vi samarbetar med Jobbet.se i denna rekrytering.