Fastighet och service Region Uppsala ansvarar för fastighetsförvaltning och verksamhetsanknuten service inom landstinget. Vi omsätter drygt en miljard, förvaltar en lokalyta om 640 000 kvadratmeter och har ca 250 medarbetare. De flesta av våra kunder finns inom hälso- och sjukvården. Den största kunden är Akademiska sjukhuset. Vår uppgift är att hyra ut lokaler, bygga om, bygga nytt och sköta drift och underhåll av landstingets fastigheter i länet.

Administratör

Vi söker en Administratör till teknikavdelningen som kommer att få en viktig roll för den tekniska driften i Region Uppsala!

Har du ett sinne för siffror och struktur samt trivs i en koordinerande roll med olika typer av arbetsuppgifter? Har du en förmåga att skapa goda relationer och drivs av att ge bra service till dina kollegor? Då kan det vara dig vi söker!

Vår verksamhet
Teknikavdelningen ansvarar för Region Uppsalas fastigheter gällande funktion och standard över tid samt säkerställer att lagar och myndighetskrav inom dessa områden efterlevs. Det innebär att tekniska system får tillsyn och skötsel samt att underhållsåtgärderna planeras systematiskt. Teknikavdelningen arbetar med långsiktigt strategisk teknikutveckling och systemuppbyggnad. Avdelningen föreslår tekniska och ekonomiskt funktionella lösningar och driver utvecklingsfrågor som avser helhetslösningar för alla typer av tekniska installationer samt bevakar att likartad standard erhålls inom Region Uppsalas byggnader.

Arbetsuppgifter
Denna tjänst ingår i en grupp av sex ekonomiassistenter som tillhör enheten för administrativt stöd. Enhetens uppgift är att stödja och skapa bra förutsättningar för den tekniska verksamheten. Som administratör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att bestå av arbetsorderhantering, fakturakontroll, viss personaladministration, protokollföring och kundsupport. En viktig del av ditt arbete är att stödja chefer och medarbetare inom den tekniska avdelningen och driften för att underlätta det dagliga arbetet. Inledningsvis kommer du även att hjälpa till med att hantera utlämning av nycklar och e-tjänstekost för Region Uppsala. Arbetsuppgifter och prioritering styrs av verksamhetens behov vilken innebär att arbetsuppgifter kan variera över tid.

Kvalifikationer
Vi ser att du har grundläggande kunskaper i ekonomi på lägst gymnasienivå. Du har minst två års erfarenhet från en roll som har innefattat administrativt och enklare ekonomiskt arbete. Du har goda kunskaper i Office 2016 gällande Excel, PowerPoint och Word. Har du erfarenhet av att arbeta i en liknande roll samt har kunskaper i Agresso och Landlord ser vi det som ett plus, men det är inget krav. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Som person är du samarbetsvillig och flexibel. Du har ett gott sinne för ordning och struktur samt tycker det är roligt att arbeta med siffror. Vidare är du ansvarstagande och självgående, du räds inte för att ta tag i uppgifter som du inte har erfarenhet av sedan tidigare. Då rollen innefattar många kontaktytor är det viktigt att du är tydlig i din kommunikation och har en förmåga att prioritera.

Övrig information
Tjänsten är en tillsvidaretjänst, heltid.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Jobbet.se. Vid eventuella frågor vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Alicia Karlsson, 018-100 112.

På grund av stundande högtider har vi valt att ha en längre annonseringstid. Du är välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 7 januari.

Välkommen med din ansökan, välkommen till oss!

Krav
Grundläggande ekonomiska kunskaper på lägst gymnasienivå
Minst 2 års erfarenhet av en roll som innefattat administrativt och enklare ekonomiskt arbete
Goda kunskaper i Office (Excel, PowerPoint, Word)
Goda kunskaper i svenska, flytande i tal och skrift

Meriterande
Erfarenhet av att arbeta i en liknande roll
Erfarenhet av att arbeta i Landlord
Erfarenhet av att arbeta i Agresso

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta

Arbetsgivare
Fastighet och service, Region Uppsala

Ansökan
Välkommen med din ansökan genom att klicka på "Sök detta jobb"-knappen!

Mer information finner du på hemsidan, www.regionuppsala.se

Vi undanber oss all kontakt från andra rekryterings- annonsföretag, då vi samarbetar med Jobbet.se i denna rekrytering.