Swecon Anläggningsmaskiner AB ägs av Lantmännen och är återförsäljare av Volvo Construction Equipment i Sverige. Sweconkoncernen finns även representerad i de baltiska länderna samt delar av Tyskland. Med ca 500 anställda och 41 serviceplatser i landet kan Swecon erbjuda dig ett komplett sortiment av anläggningsmaskiner, utrustning, reservdelar, service och support. Hos oss kan du också få hjälp med förmånlig finansiering vid köp av en Volvo anläggningsmaskin - allt under ett tak. Swecon Anläggningsmaskiner AB omsätter cirka 3,3 miljarder kr (2016).

Reservdelsansvarig

Swecon har 2017 haft ett rekordår! Nu behöver vi utöka vårt team och söker en reservdelsansvarig till vår anläggning i Södertälje.

Arbetsuppgifter
Som reservdelsansvarig hos oss arbetar du med försäljning av reservdelar till Volvo anläggningsmaskiner. Du är ansvarig för vårt lager och medverkar till optimal lagerhållning. Dessutom har du ansvar för vår reservdelshantering, reservdelsbutiken samt en del av verkstadens administrativa uppgifter. Dagligen samverkar du med dina kollegor på verkstaden samt kunder i reservdelsfrågor. Vi på Swecon arbetar proaktivt för att hitta nya kunder och utveckla vår affär så kundbesök ingår i ditt arbete.

Vi erbjuder dig en roll med varierande arbetsuppgifter i en organisation som är mån om sina medarbetare. Du får engagerade kollegor och blir del av ett härligt gäng som tycker om att göra roliga saker tillsammans!

Om dig
Vi söker dig som har gymnasieutbildning med fordonsteknisk inriktning eller motsvarande samt några års erfarenhet från branschen och reservdelshantering. Vi ser att du har minst ett års erfarenhet från en liknande roll. Du är van att använda datorn i ditt arbete och du har B-körkort. Din svenska är god i såväl tal som skrift.

Som person är du serviceinriktad, du är intresserad av att hjälpa andra och anstränger dig för att hitta goda lösningar. Att samarbeta är något du tycker om och har lätt för. Du trivs i en roll med flera varierande arbetsuppgifter och ett högt tempo. Känner du dessutom väl igen dig i beskrivningen ordningsam, teknikintresserad och resultatinriktad så kan du vara den vi söker.

Övrig information
Din ansökan vill vi ha senast den 10 januari.

Med anledning av stundande jul- och nyårshelger är ansökningstiden lång. Vi kommer att bearbeta inkomna ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan idag!

Närmare upplysningar om befattningen lämnas av:
Platschef Dennis Hylander, telefon 010-556 09 21
Fackligt kontaktombud Unionen Ingela Wass, telefon 010-556 17 35

Varmt välkommen med din ansökan!

Krav
Gymnasieutbildning med fordonsteknisk inriktning eller motsvarande
Några års erfarenhet från branschen och reservdelshantering
Minst ett års erfarenhet från en liknande roll
God datorvana
B-körkort
God svenska i tal och skrift

Meriterande

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid

Lön/förmåner

Kontakta

Arbetsgivare
Swecon Anläggningsmaskiner AB

Ansökan:
Välkommen med din ansökan genom att klicka på "Sök detta jobb"-knappen!


Mer information finner du på hemsidan, www.swecon.com

Vi undanber oss all kontakt från övriga rekryterings- och annonsföretag då vi samarbetar med Jobbet.se i denna rekrytering.