Emtelle har över 30 års erfarenhet inom telekombranschen och är en marknadsledande producent av plaströr & blåsfibersystem. Emtelle producera plaströr & fiber till t.ex. FTTX projekt (Fiber to the x), tryckrörsystem, vindkraft, fjärrvärme, jordvärme och styrbar borrning. Vi har mångårig kunskap både i Sverige och globalt och exporterar till ett 60-tal länder från våra fabriker i Skottland, Danmark och Tyskland. Det innebär att vi är inblandade i alltifrån vindprojekt i Australien till sjukhusbyggnationer i Danmark. Vi delar med oss av våra erfarenheter och skapa innovativa lösningar - alltid tillsammans med kunden.

Medarbetare till Back Office

Emtelle Sverige behöver utöka sitt team med en driven Back Office-medarbetare! Vill du arbeta på ett växande internationellt företag inom en spännande bransch? Trivs du extra bra när du får ta stort eget ansvar och när det händer mycket omkring dig? Då kan det vara dig vi söker.

Om tjänsten
Som Back Office-medarbetare hos oss har du mycket kontakt med såväl kunder som kollegor. Tjänsten är placerad i Göteborg men du arbetar mot hela den svenska marknaden. Via mail och telefon hjälper du företagets kunder med alltifrån att svara på frågor om pris och lagerstatus till att ta reda på svar på tekniska frågor. Dessutom stöttar du säljarna genom att bland annat ta fram offerter och prislistor. Du har ansvar för inköp och bevakar Emtelles och några av företagets största kunders lagerstatus för att säkerställa att produkterna finns inne. Du medverkar även vid konferenser och kundbesök. Tjänsten innebär många internationella kontakter och du behöver kommunicera på både svenska med skandinaviska kunder och kollegor och på engelska.

Om dig
Du har gymnasieutbildning med ekonomiinriktning eller motsvarande kunskaper. Du har minst tre års yrkeserfarenhet och har goda kunskaper i såväl svenska som engelska i tal och skrift. Självklart har du goda datorkunskaper och du är en van användare av Officepaketet och Excel.

Vi erbjuder dig en fri roll där du självständigt får organisera och planera ditt arbete. Därför söker vi dig som är självgående, har en förmåga att prioritera och trivs i en roll där du får ta stort eget ansvar. Du är strukturerad i ditt arbete och gillar ordning och reda. Som person är du serviceinriktad och tycker om att ha kontakt med och hjälpa såväl kunder som kollegor. Dessutom trivs du när det händer mycket omkring dig och när ingen dag är den andra lik. I denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet.

Övrig information
Placeringsort: Centrala Göteborg

Din ansökan vill vi ha senast den 7 januari 2018.
Ansökningstiden är lång på grund av stundande jul- och nyårshelger. Vi kommer bearbeta ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

I denna rekrytering samarbetar vi med Jobbet.se, vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sandra Sjöberg på tel: 018-100 112.

Krav
Utbildning inom ekonomi på gymnasienivå eller motsvarande kunskaper
Minst 3 års yrkeserfarenhet
Goda datorkunskaper, Officepaketet inkl. Excel
Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
Goda kunskaper i engelska i tal och skrift

Meriterande

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid

Lön/förmåner

Kontakta

Arbetsgivare
Emtelle Sverige

Ansökan 
Välkommen med din ansökan genom att klicka på "Sök detta jobb"-knappen! 

Mer information finner du på hemsidan, http://www.emtelle.com

Vi undanber oss all kontakt från övriga rekryterings- annonsföretag, då vi samarbetar med Jobbet.se i denna rekrytering.