SSP är det ledande restaurangföretaget inom resemiljöer. SSP driver restauranger, barer, caféer och butiker på flygplatser, järnvägsstationer, vägkrogar, gallerior, konferenscenter, idrottsarenor samt inom andra trafikplatser. Efter 60 år i branschen har SSP idag över 30 000 medarbetare som tar hand om en miljon kunder varje dag. Företaget har verksamhet på ca 130 flygplatser och ca 270 järnvägsstationer samt driver över 2000 enheter i 29 länder över hela världen.

SSP har en bred portfölj av över 300 internationella, lokala och franchisade varumärken. Bland dessa återfinns Upper Crust, Starbucks, Caffè Ritazza, Burger King, M&S Simply Food, Millies Cookies, O’Learys, Caviar House & Prunier samt de ledande asiatiska varumärkena Ajisen Ramen och Saboten, liksom attraktiva skräddarsydda koncept som till exempel Montreux Jazz Café i Genève och den prisbelönta Center Bar i Zürich.

Varumärkesportföljen skräddarsys för varje specifik plats och avgörs av variabler som till exempel passagerarprofil, kundernas behov, läge, storlek och utformning.

Läs mer på www.foodtravelexperts.com

Extra serveringspersonal till O´Learys Arlanda

O`Learys Arlanda söker servispersonal

O'Learys är en av Sveriges ledande restaurangkedjor med drygt 60 sportbarer över hela landet. Att besöka O'Learys är som att besöka en kvarterskrog i Boston. Restaurangerna har en avspänd och informell atmosfär där upplevelsen är i fokus. Temat är sport och menyn består av amerikansk och cajuninspirerad mat. O'Learys är en helhetsupplevelse med mat, dryck, sport och underhållning.

Vi söker i dagsläget extrapersonal.

Till arbetsuppgifterna hör samtliga i en bar och restaurang förekommande sysslor som till exempel barservering av alkoholdrycker, à la carte servering, plocka upp varor och hålla rent och snyggt samt ge våra gäster en oförglömligt trevlig service.

Du är målmedveten, flexibel och har god samarbetsförmåga. Du har också en uttalad förmåga att idka merförsäljning och sätter en ära i att se till att gästerna trivs. Som person är du glad och noggrann med en stor portion humor och ett säljande sätt. Du har minst ett års dokumenterad erfarenhet av bordsservering.

Tjänsterna innebär skiftarbete med schemalagda arbetstider mellan 0400-2300. Det är en fördel om du bor nära Arlanda då det kan förekomma flygförseningar eller ändrade öppettider .

SSP arbetar med internrekrytering och för rätt person är utvecklingsmöjligheterna stora. Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag och ett personalförmånskort.

Du är minst 20 år på grund av gällande alkohollag då det kan bli aktuellt med serveringsansvar i denna tjänst. Med anledning av säkerhetsreglerna för arbete på flygplatsen kommer du att genomgå en kontroll via Transportstyrelsen, vilket innebär att du inte kan finnas med i straffregistret.

SSP är medlem av VISITA och har kollektivavtal med HRF och UNIOINEN.

Så är din passion service och försäljning? Passar detta in på dig? Tveka inte, utan sök nu.

Krav
Över 20 år
God svenska och engelska
Minst ett års erfarenhet av bordsservering

Meriterande
Barkunskaper

Varaktighet/Arbetstid
6 månader eller längre
Deltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta
Tarik Hajdarevic
Epost: tarik.hajdarevic@ssp.se

Arbetsgivare
SSP