SSP är det ledande restaurangföretaget inom resemiljöer. SSP driver restauranger, barer, caféer och butiker på flygplatser, järnvägsstationer, vägkrogar, gallerior, konferenscenter, idrottsarenor samt inom andra trafikplatser. Efter 60 år i branschen har SSP idag över 30 000 medarbetare som tar hand om en miljon kunder varje dag. Företaget har verksamhet på ca 130 flygplatser och ca 270 järnvägsstationer samt driver över 2000 enheter i 29 länder över hela världen.

SSP har en bred portfölj av över 300 internationella, lokala och franchisade varumärken. Bland dessa återfinns Upper Crust, Starbucks, Caffè Ritazza, Burger King, M&S Simply Food, Millies Cookies, O’Learys, Caviar House & Prunier samt de ledande asiatiska varumärkena Ajisen Ramen och Saboten, liksom attraktiva skräddarsydda koncept som till exempel Montreux Jazz Café i Genève och den prisbelönta Center Bar i Zürich.

Varumärkesportföljen skräddarsys för varje specifik plats och avgörs av variabler som till exempel passagerarprofil, kundernas behov, läge, storlek och utformning.

Läs mer på www.foodtravelexperts.com

Cafévärd på Fika Arlanda

SSP söker Cafévärdar till Fika Terminal 4 Arlanda

Söker du nya utmaningar inom en dynamisk miljö? Som Cafévärd på våra caféer står du inför en fantastisk möjlighet att få utveckla dig själv och dina servicekunskaper. Att arbeta på en internationell flygplats ställer höga krav på flexibilitet, service och att alltid sätta våra gäster i centrum.

Arbetet som cafévärd ställer stora krav på kommunikationsförmåga och samarbete. Du skall tycka om att arbeta under högt tempo. Vi vill att du är en person som är redo att ta både initiativ och ansvar för att försäkra dig om att alla våra gäster blir 100 % nöjda. Med ett leende, snabb service och rätt inställning får du gästen att känna sig välkommen.

Avdelningaren håller öppet från tidig morgon till midnatt, vilket innebär att du arbetar i skift från 04.00 till 24.00, vardag som helgdag. Det är en fördel om du bor nära och har tillgång till bil då det kan vara svårt att ta sig till arbetsplatsen med kollektiva färdmedel.

Vi söker extrapersonal, perfekt att kombinera med studier tex. Möjlighet finns att det kan övergå i tillsvidare anställning.

Vi tror att du som söker har erfarenheter från liknande arbete sedan tidigare alternativt ett brinnande intresse för mat och service. Egenskaper vi värderar hög är att du:

. Strävar efter att varje dag vara ett föredöme inför gäster och kollegor
. Föredrar skiftarbete där vi jobbar tidig morgon, sen kväll samt varannan helg
. Bor nära Arlanda eller har tillgång till bil p.g.a. arbetstiderna
. Har goda kunskaper i det svenska språket samt kan utrycka dig väl på Engelska
. Tidigare erfarenhet från kassarbete

SSP arbetar med internrekrytering och för rätt person är utvecklingsmöjligheterna stora.

Till följd av lagstiftning krävs att du är minst 20 år samt att du är ostraffad då du kommer att genomgå en registerkontroll av Transportstyrelsen p.g.a. säkerhetsreglerna vid arbete på flygplatsen.

SSP är med i VISITA och har kollektivavtal med HRF och UNIONEN.

Krav
Goda kunskaper i svenska och engelska
Över 20 år
Ostraffad

Meriterande
Kassavana

Varaktighet/Arbetstid
6 månader eller längre
Deltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta
Tarik Hajdarevic
Epost: tarik.hajdarevic@ssp.se

Arbetsgivare
SSP