Företagskoncernen MF Group består av moderbolaget MF produktion AB i Tierp och MF Precision Production Ltd i Kina. Båda företagen är specialister på att tillverka avancerade finmekaniska detaljer där kunderna är stora globala företag. Vi är 125 personer i koncernen.

CNC-Operatör

MF Produktion har idag 28 anställda i Tierp men vi har också produktion i Kina där ytterligare 100 medarbetare finns. På verkstaden i Tierp har vi en bra stämning och mycket god sammanhållning. Vi är stolta över vår kunniga personal som trivs med att arbeta självständigt och professionellt.

Vi behöver förstärka med en duktig operatör inom fräsning.

Arbetsuppgifter

MF Produktion är specialister på kvalificerad kontraktstillverkning av komplicerade precisionsdelar och verktyg i svåra material. Vi hjälper våra kunder från konceptstadium och prototyptillverkning till leveranser som uppfyller alla marknadskrav, nu och i framtiden.

Du kommer att producera detaljer i 5-axlig fleroperationsfräs. Det inkluderar även programmering, fixturering, vertygsval och riggning samt igångkörning. Mätning och protokollföring av de producerade detaljerna ingår också i arbetsuppgifterna. Du arbetar nära dina kollegor på företaget.

Kvalifikationer

Vi vill att du som söker har minst 3-5 års relevant erfarenhet samt goda referenser från tidigare arbetsgivare. Ritningsläsning och kontrollmätning skall du behärska obehindrat. Erfarenhet och kunskap i MasterCAM är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som pålitlighet och samarbetsförmåga, vilket vi värderar högt.

Övrig information

Tjänsten är heltid, tillsvidare och du arbetar 2-skift vilket medför att du är ledig varannan vecka på fredag eftermiddagsskiftet.

Har du frågor om tjänsten får du gärna kontakta verkstadschef Magnus Pettersson på 0293-22254.

Välkommen med din ansökan!

Krav
Ritningsläsning och kontrollmätning
Minst 3-5 års relevant erfarenhet

Meriterande
Erfarenhet och kunskap i MasterCAM

Varaktighet/Arbetstid

Lön/förmåner

Kontakta

Arbetsgivare
MF Produktion

För att söka tjänsten, klicka på knappen "Sök detta jobb"

Vill du läsa mer om MF Produktion, gå till hemsidan.