Fastighet och service Region Uppsala ansvarar för fastighetsförvaltning och verksamhetsanknuten service inom landstinget. Vi omsätter drygt en miljard, förvaltar en lokalyta om 640 000 kvadratmeter och har ca 250 medarbetare. De flesta av våra kunder finns inom hälso- och sjukvården. Den största kunden är Akademiska sjukhuset. Vår uppgift är att hyra ut lokaler, bygga om, bygga nytt och sköta drift och underhåll av landstingets fastigheter i länet.

Projektledare

Projektavdelningen på Fastighet och service är just nu i ett mycket positivt fokus. Tack vare de många spännande projekt vi driver - i det lilla men också projekt som förändrar stadsbilden på mer omfattande sätt, är vår avdelning under tillväxt och utveckling. Inom avdelningen ingår projektledare, projektchefer och funktionsplanerare samt projektadministratör. Inom kort kommer vi också att utöka med projektekonom och huvudprojektledare.

Nu söker vi dig som vill bli en av våra projektledare.

Arbetsuppgifter

Som projektledare är du beställare och kravställare för våra entreprenörer. Du leder intressanta byggprojekt i stort och smått och bidrar samtidigt till goda samhällstjänster som vård och kollektivtrafik.

Främst leder du projekt som handlar om ny-, till- eller ombyggnation av sjukvårdsbyggnader, här är en av utmaningarna att genomföra projektet samtidigt som fungerande vårdverksamhet ska kunna bedrivas. Som projektledare måste du bygga goda relationer inte bara med entreprenörer utan också med vårdens representanter. Samsyn, samarbete och problemlösning är den röda tråden i ditt arbete.

Som projektledare leder du byggprojekt från förstudie till slutbesiktning. Du ansvarar för att fastställda kvalitets-, ekonomi- och tidsramar följs. Du medverkar vid beredning av ärenden och framtagande av beslutsunderlag. Du driver dina projekt självständigt och samverkar med interna aktörer, konsulter, entreprenörer och myndigheter. Du håller i upphandlingar inom dina projekt liksom framtagande av kalkyler och andra underlag. Du planerar, följer upp och rapporterar.

Kvalifikationer

Du har akademisk examen från högskola/universitet med inriktning bygg/fastighet eller
arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren betraktar som likvärdig. Du ha ett par års erfarenhet av att leda projekt inom bygg, fastighet, anläggning eller något likvärdigt.

Kunnande inom entreprenadjuridik eller lagen om offentlig upphandling ser vi som meriterande liksom om du är certifierad projektledare.

Du är en person med både vilja och vana att skapa goda relationer och hitta vägar för samarbete och samsyn. Du utmanas och stimuleras av komplexa verksamheter. Du arbetar strukturerat och målinriktat och har ett prestigelöst och ödmjukt förhållningssätt.

Annat viktigt att veta

Vårt kontor finns inom Akademiska sjukhusets område i nyrenoverade historiska lokaler från 1800-talet.

Din ansökan vill vi ha senast den 14 januari 2018.
På grund av stundande jul- och nyårshelger är ansökningstiden lång. Vi kommer att bearbeta ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Information om tjänsten lämnas av rekryteringskonsult Anna-Karin Moazzami, 018-100 112

Krav
Akademisk examen från högskola/universitet med inriktning bygg/fastighet eller
arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren betraktar som likvärdig.
Minst två års erfarenhet av att leda projekt inom bygg, fastighet, anläggning eller likvärdigt.
Mycket god svenska i tal och skrift.Meriterande
Kunskap inom entreprenadjuridik och/eller lagen om offentlig upphandling .
Certifierad projektledare.

Varaktighet/Arbetstid

Lön/förmåner

Kontakta

Arbetsgivare
Fastighet och service, Region Uppsala

Ansökan
Välkommen med din ansökan genom att klicka på "Sök detta jobb"-knappen!

Mer information finner du på hemsidan, www.regionuppsala.se

Vi undanber oss all kontakt från andra rekryterings- annonsföretag, då vi samarbetar med Jobbet.se i denna rekrytering.