Företags- eller produktionsrådgivare till Kalmar

Växa Sverige tror på en framtid för svenskt lantbruk och innovativt företagande!

Tror du på kundfokus, kraften i starka team, gillar att göra affärer och älskar att få människor och företag att växa? Då kan du vara rätt person för vårt team!

Växa Sverige söker företags- alternativt produktionsrådgivare till Kalmar

Vi behöver förstärka vår rådgivning med ytterligare en företagsrådgivare alternativt en produktionsrådgivare med bred kunskap inom mjölkproduktion.

Som Företagsrådgivare ger du aktivt stöd till utveckling av lantbruksföretag. En stor del av arbetet är strategisk och målstyrd rådgivning inom management och produktionsekonomi. Du arbetar i gårdsråd och i andra konstellationer där företagsstyrning, drifts- och personalledning är huvuduppgiften. I tjänsten kan det också ingå rådgivning inom produktionsstyrning såsom djurförsörjnings- och nyckeltalsrådgivning samt internt utvecklingsarbete.

Som produktionsrådgivare arbetar du aktivt med utveckling av lantbruksföretag med mjölk- och köttproduktion. Vårt uppdrag är att tillhandahålla rådgivningstjänster inom utfodring och foderplanering, foderproduktion, produktionsekonomi, djurvälfärd och management. I tjänsten ingår även att genomföra rådgivning inom Greppa Näringen.

Tillsammans med Växas övriga personal såsom husdjurstekniker, avelsrådgivare, djurhälsoveterinärer, byggare och ekonomer bildar vi team runt våra kunder som förmedlar kunskap och information anpassad för det enskilda företaget.

Lämplig grundutbildning och erfarenhet
Agronom, Lantmästare eller motsvarande akademisk utbildning.

Vi lägger stor vikt vid din personliga drivkraft och söker personer med stort engagemang och förmåga att möta människor. Arbetet är mycket självständig där du aktivt planerar dina kundbesök. B-körkort fordras.

Meriterande
Vi ser gärna att du har praktisk erfarenhet från mjölk- och köttproduktion och att du har arbetat som rådgivare och/eller säljare i branschen

För dig som företagsrådgivare är det även meriterande att du har kunskap inom företagsekonomi och eller grovfoderproduktion.

Omfattning och placeringsort
Tillsvidareanställning, med placering i Kalmar. Lön enligt överenskommelse.

För mer information om tjänsterna är du välkommen att kontakta
Benny Karlsson, AO-chef Rådgivning & Företagande, 010-471 07 33, benny.karlsson@vxa.se
Pernilla Olsson, Facklig förtroendeman för Naturvetarna, 010-47 10 735, Pernilla.olsson@vxa.se

Ansökan senast 2018-01-02
Skicka in din ansökan omgående (rekryteringen startar nu). Urval kommer ske löpande med tillträde så snart som möjligt.

Krav

Meriterande

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta

Arbetsgivare
Växa Sverige

Om Växa Sverige
Växa Sverige ägs och arbetar för 7000 medlemmar som också är kunder. Vi är ett modernt rikstäckande rådgivnings- och serviceföretag med en omsättning på 391 Mkr och vänder oss främst till mjölk- och köttföretagare. Vi är 550 anställda (287 på heltid) och vi finns från norra till södra Sverige på 29 driftsplatser. Vi är landets största husdjursförening och ansvarar också för de officiella uppdragen kring kokontroll, avelsvärdering och smittskyddsprogram, samt det nordiska samarbetet när det gäller Norfor och NAV.


Ansökan 

Välkommen med din ansökan genom att klicka på "Sök detta jobb"-knappen! 


Mer om företaget och våra produkter hittar du på hemsidan, www.vxa.se


Vi undanber oss all kontakt från övriga rekryterings- annonsföretag, då vi samarbetar med Jobbet.se i denna rekrytering.