SSP är det ledande restaurangföretaget inom resemiljöer. SSP driver restauranger, barer, caféer och butiker på flygplatser, järnvägsstationer, vägkrogar, gallerior, konferenscenter, idrottsarenor samt inom andra trafikplatser. Efter 60 år i branschen har SSP idag över 30 000 medarbetare som tar hand om en miljon kunder varje dag. Företaget har verksamhet på ca 130 flygplatser och ca 270 järnvägsstationer samt driver över 2000 enheter i 29 länder över hela världen.

SSP har en bred portfölj av över 300 internationella, lokala och franchisade varumärken. Bland dessa återfinns Upper Crust, Starbucks, Caffè Ritazza, Burger King, M&S Simply Food, Millies Cookies, O’Learys, Caviar House & Prunier samt de ledande asiatiska varumärkena Ajisen Ramen och Saboten, liksom attraktiva skräddarsydda koncept som till exempel Montreux Jazz Café i Genève och den prisbelönta Center Bar i Zürich.

Varumärkesportföljen skräddarsys för varje specifik plats och avgörs av variabler som till exempel passagerarprofil, kundernas behov, läge, storlek och utformning.

Läs mer på www.foodtravelexperts.com

Skiftledare till Upper Crust Göteborg Central

Vi på Upper Crust på Centralen i Göteborg är ett gäng stolta, engagerade och motiverade medarbetare som nu söker en ny skiftledare. Charmen med att jobba på Centralen i Göteborg är att ingen dag är den andra lik, vilket innebär att vi arbetar med stor flexibilitet och snabba beslut. Att skapa en välkomnande atmosfär och att överträffa våra gästers förväntan är våra ledstjärnor.

Din Profil:
Vi söker dig som har ett mat- & dryck-intresse, brinner för service i världsklass och passionerat strävar efter att nå utsatta försäljningsmål. Du är en positiv, utåtriktad och flexibel person med god kommunikativ förmåga som stortrivs med att vara bland människor och trivs med att jobba i drift. Du arbetar effektivt i högt tempo och har lätt för att ta egna initiativ.

Dina arbetsuppgifter innebär:
. Den dagliga driften, planering och utförande av skift
. Inspirera och utveckla medarbetare att arbeta mot dagliga uppsatta mål
. Följa upp med baristor för att säkerställa att service i världsklass levereras och alla uppgifter blir gjorda
. Vara med och skapa bra arbetsmiljö som bidrar till hela teamets förmåga att leverera
. Del av personalfrågor som t.ex. bemanning, schemaläggning, utbildning
. Delaktig i ansvar för säkerhet, hygien, miljö och hälsa i cafét.

Känner du att det här stämmer in på dig? Skriv och berätta kort om dig själv, din bakgrund och varför du är intresserad av att arbeta med oss.

Tjänsten ska vara tillsatt senast 29/11-2017 så intervjuer sker löpande.

Inom Scandinavian Service Partner arbetar vi aktivt med internrekrytering och för rätt person finns det möjlighet till utveckling inom företaget.

SSP är med i VISITA och har kollektivavtal med HRF och Unionen.

Krav

Meriterande

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta
Marie Böwes Bergman
Epost: marie.bergman@ssp.se

Arbetsgivare
SSP