Trebor Automation är nordens största specialist företag för CitectSCADA. Företaget startades 1995 och idag är vi  21 heltidsanställda i Sverige som ständigt strävar efter kontinuerlig utveckling med ett mål, att ge våra kunder tillgång till det bästa marknaden kan erbjuda. Vi har även utvecklat ett antal helt världsunika add-ons till CitectSCADA.

Automationsingenjör/Systemingenjör SCADA

Uppskattar du en öppen stämning, korta beslutsvägar och möjligheten att arbeta självständigt med mycket eget ansvar? Då kommer du att trivas hos oss på Trebor!

Det går bra för oss och vi behöver nu förstärka vårt kontor i Linköping med ytterligare ingenjörer till vårt team inför nästa år. Som ingenjör på Trebor kommer du att arbeta med bildritning, databashantering, programmering och idrifttagning/avprovning av CitectSCADA. Du får vara delaktig i intressanta lösningar och projekt. I alla våra projekt arbetar vi nära kunden och har alltid högsta kvalitet och kundnöjdhet i fokus.

Vårt kontor i Linköping är relativt nytt men vi växer snabbt då vi har stora och viktiga uppdragsgivare i regionen. Du kommer att tillhöra ett team som idag består av två duktiga medarbetare. Vårt mål är att fortsatt expandera i regionen och vi ser att teamet kontinuerligt kommer växa.

Vi är stolta över att ha utvecklat egna världsunika grafiska lösningar och funktioner som komplement till CitectSCADA och att vi samtidigt driver utvecklingen när det gäller CitectSCADA-system i Norden.

Vem söker vi?
Du som söker är utbildad automationsingenjör eller har gått en gymnasieutbildning motsvarande 4-årig teknisk. Du behärskar god svenska och engelska i både tal och skrift. B-körkort är ett krav. Har du erfarenhet av att arbeta i en liknande roll ses det som meriterande. Även erfarenhet som projektledare ses som ett plus. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Eftersom en stor del av ditt arbete sker på plats hos våra kunder vill vi att du har en serviceinriktad och professionell attityd, du är även öppen och utåtriktad. Självklart har du ett tekniskt intresse, men du behöver inte vara en teknisk expert för att jobba hos oss. Du kommer att i början av din anställning få lära dig mer om våra produkter och hur vi arbetar. Då du kommer att ha flera olika projekt på gång samtidigt är det viktigt att du är strukturerad och kan ha många bollar i luften samtidigt.

Vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökande!

Vi erbjuder
Hos oss får du ett fritt arbete med mycket eget ansvar där du planerar och strukturerar upp din egen vardag. Vi är lyhörda för vad våra medarbetare är intresserade av och det kommer att finnas möjlighet att utvecklas inom dessa områden.

Övrig information:
Vi har kontor i Uppsala, Stockholm, Jönköping, Växjö samt Linköping. Introduktionen kommer att ske i Uppsala.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, provanställning tillämpas.

Låter detta som en tjänst för dig? Urval sker löpande och tjänsten tillsätts så snart vi har hittat rätt kandidat - se därför till att lämna in din ansökan redan idag!

För eventuella frågor gällande tjänsten kontakta ansvarig rekryteringskonsult Alicia Karlsson tel: 018-100 112 eller alicia.karlsson@jobbet.se.

Välkommen med din ansökan!

Krav
Relevant utbildning, exempelvis automationsingenjör eller gymnasieutbildning som motsvarar 4-årig teknisk utbildning
Starkt tekniskt intresse
Goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift
Goda datorkunskaper
B-körkort

Meriterande
Yrkeserfarenhet från en liknande roll
Kunskaper gällande AutoCAD
Erfarenhet av SCADA-system
Erfarenhet av projektledning

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid

Lön/förmåner
Fast lön
Rikskuponger Friskvård Tjänstepension Privat sjukförsäkring

Kontakta

Arbetsgivare
Trebor Automation AB


"Arbetet som systemingenjör är ett varierande och givande arbete, där vi som utvecklare hela tiden har möjligheten att driva utvecklingen framåt och erbjuda riktigt bra leveranser, något som verkligen uppskattas av våra kunder. Arbetet består till stor del i utveckling och programmering av SCADA-system inne på kontoret, och ute hos kund idrifttagning och validering av det vi har utvecklat. I projekten är vi våra egna projektledare och har därmed helhetsansvar för projekten, vilket innebär exempelvis projektmöten, ekonomiuppföljning, närvaro vid besiktningar m.m.  

Det som gör att jag trivs så bra på Trebor är det självständiga arbetet, bra arbetskollegor och att man får vara med och påverka sin egen roll på företaget. Arbetet är även väldigt tekniskt givande, det finns otroliga möjligheter att lära sig mer även inom andra tekniska område.”

Markus Johansson – Systemingenjör, Trebor Automation

Ansökan:
Välkommen med din ansökan genom att klicka på "Sök detta jobb"-knappen ovan!

Mer information finner du på vår hemsida www.trebor.se

Vi undanber oss all kontakt från övriga rekryterings- annonsföretag, då vi samarbetar med Jobbet.se i denna rekrytering.