Relita Industri & Skadeservice AB grundades 1996. Sedan dess har vi utvecklats till ett av de marknadsledande företagen i Sverige. Vi bedriver nu verksamhet i Uppsala, Stockholm, Östhammar, Norrtälje, Sala, Tierp, Gävle, Borlänge, Enköping, Västerås, Örebro och Göteborg. Vi har drygt 500 anställda och vår huvudsakliga verksamhet är fastighetsservice, skadeservice, avfuktning, selektivrivning, sanering, industrirengöring, högtryck-/avloppsspolning, vacuumsug, transporter av avfall och jour.  Vår verksamhet bedrivs dygnet runt. Planen är att bli rikstäckande i Sverige i och med sammanslagningen med Recover Nordic Group som i dag finns i Norge, Danmark och Finland. Bolaget är miljöcertifierad enligt ISO 14001:2015 och kvalitetscertifierad enligt ISO 9001:2015.

 


 

Vik Personal- och löneadministratör

Vi söker nu en VIKARIERANDE PERSONAL- OCH LÖNEADMINISTRATÖR
till huvudkontoret i Uppsala

Vår nuvarande personal- och löneadministratör går på föräldraledighet i mars och vi söker därför hennes vikarie med ev möjlighet till tillsvidareanställning.
Relita Industri & Skadeservice har en mycket positiv utveckling med stor efterfrågan på våra tjänster. Vi söker därför kvalificerade medarbetare som vill vara med i vår expansion och utveckla oss vidare.

Beskrivning av arbetsuppgifter:
Din huvudsakliga uppgift kommer vara att arbeta med löneprocessen i företaget. Du jobbar med två olika kollektivavtal och du kommer även sköta efterrapportering internt och externt. I tjänsten ingår även mycket personaladministration, så som att lägga upp nya medarbetare i befintliga system, ta fram intyg och svara på myndighetsförfrågningar. Du kommer även agera ledarstöd i arbetsrättsliga lönerelaterade frågor, men även stöd för andra medarbetare i dessa frågor. I helhet kommer du vara en viktig supportfunktion för ledare och medarbetare.
I tjänsten ingår även rekrytering och innefattar hela rekryteringsprocessen, från kravprofil till anställningserbjudande.

Tidigare erfarenhet av Visma lön och Hogia är meriterande

Utbildning/erfarenhet:
Du har tidigare erfarenhet inom lön- och personaladministration och högskoleutbildning inom relevant område, t ex personalvetarprogrammet. Då du kommer att jobba mot deadlines tror vi att du är en person som triggas av att jobba mot relativt korta rapporteringstider. Vi tror även att du är noggrann, fokuserad och van att samarbeta med många olika kollegor och avdelningar vilket i sin tur innebär att du behöver vara kommunikativ och social i din roll.

Krav
Erfarenhet inom lön- och personaladministration
Högskoleutbildning inom relevant område

Meriterande
Erfarenhet av Visma Lön och/eller Hogia

Varaktighet/Arbetstid
6 månader eller längre
Heltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta
Epost: anna.stenkvist@relita.se

Arbetsgivare
Relita

 

Ansökan
Välkommen med din ansökan genom att klicka på "Sök detta jobb"-knappen ovan!

Vill du veta mer om Relita, besök vår hemsida, www.relita.se