SSP är det ledande restaurangföretaget inom resemiljöer. SSP driver restauranger, barer, caféer och butiker på flygplatser, järnvägsstationer, vägkrogar, gallerior, konferenscenter, idrottsarenor samt inom andra trafikplatser. Efter 60 år i branschen har SSP idag över 30 000 medarbetare som tar hand om en miljon kunder varje dag. Företaget har verksamhet på ca 130 flygplatser och ca 270 järnvägsstationer samt driver över 2000 enheter i 29 länder över hela världen.

SSP har en bred portfölj av över 300 internationella, lokala och franchisade varumärken. Bland dessa återfinns Upper Crust, Starbucks, Caffè Ritazza, Burger King, M&S Simply Food, Millies Cookies, O’Learys, Caviar House & Prunier samt de ledande asiatiska varumärkena Ajisen Ramen och Saboten, liksom attraktiva skräddarsydda koncept som till exempel Montreux Jazz Café i Genève och den prisbelönta Center Bar i Zürich.

Varumärkesportföljen skräddarsys för varje specifik plats och avgörs av variabler som till exempel passagerarprofil, kundernas behov, läge, storlek och utformning.

Läs mer på www.foodtravelexperts.com

Barista till Café Ritazza Göteborg Central

Har du intresse och kunskap om mat och dryck, tycker om att arbeta med service och är intresserad av en arbetsplats med puls är detta arbetet för dig. Vi söker driftiga och serviceinriktade baristor till Caffè Ritazza på Göteborg Central.

Caffè Ritazza är en coffee shop kedja som finns i över 20 länder utspritt i världen.
Caffè Ritazza finns främst i resecentrum såsom tågstationer, bussterminaler och flygplatser.

I Sverige finns vi på fem olika platser (Stockholm centralstation, Stockholm cityterminalen, Göteborgs centralstation & Arlanda flygplats och Landvetter Flygplats).
Varumärket Caffè Ritazza ägs och drivs av SSP AB (Scandinavian Service Partner AB).

Nu söker vi efter duktiga baristor till vår enhet. Som barista hos oss arbetar du vid espressomaskinen samt förekommande cafésysslor såsom disk, bakning, städning och allra helst att hjälpa oss till en positiv försäljningsutveckling mot våra satta försäljningsmål.

Då vi ställer höga krav på våra medarbetare så är en viss branschvana ett stort plus men inte ett krav. Du bör ha en stor passion för att jobba med service och människor. Du har en stor portion humor och ska vara med att bidra till att skapa en positiv upplevelse för våra gäster och kollegor. Du ska vara stolt över att arbeta på Caffè Ritazza.

Anställningarna avser extraanställningar samt deltid. Tjänsterna tillsätts löpande.

Arbetstiderna är ojämna, som det ser ut idag kan du börja som tidigast 05:00 och sluta som senast 20:30.

Krav

Meriterande

Varaktighet/Arbetstid
11 dagar - 3 månader
Deltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta
Marie Böwes Bergman
Epost: marie.bergman@ssp.se

Arbetsgivare
SSP