SSP är det ledande restaurangföretaget inom resemiljöer. SSP driver restauranger, barer, caféer och butiker på flygplatser, järnvägsstationer, vägkrogar, gallerior, konferenscenter, idrottsarenor samt inom andra trafikplatser. Efter 60 år i branschen har SSP idag över 30 000 medarbetare som tar hand om en miljon kunder varje dag. Företaget har verksamhet på ca 130 flygplatser och ca 270 järnvägsstationer samt driver över 2000 enheter i 29 länder över hela världen.

SSP har en bred portfölj av över 300 internationella, lokala och franchisade varumärken. Bland dessa återfinns Upper Crust, Starbucks, Caffè Ritazza, Burger King, M&S Simply Food, Millies Cookies, O’Learys, Caviar House & Prunier samt de ledande asiatiska varumärkena Ajisen Ramen och Saboten, liksom attraktiva skräddarsydda koncept som till exempel Montreux Jazz Café i Genève och den prisbelönta Center Bar i Zürich.

Varumärkesportföljen skräddarsys för varje specifik plats och avgörs av variabler som till exempel passagerarprofil, kundernas behov, läge, storlek och utformning.

Läs mer på www.foodtravelexperts.com

Kock och Varubeställare till O'Learys Borås

O'Learys är en casual dining restaurang där mat, dryck, sport och stämning alltid är i fokus. Som anställd på O'Learys är du en del av en gemenskap och ett team. Tillsammans stärker och utvecklar vi O'Learys för att ge våra gäster, eller Fans som vi kallar dem, bästa möjliga upplevelse. Din personlighet, din erfarenhet och ditt engagemang är de största tillgångarna för O'Learys som varumärke. Därför söker vi dig som har passion för mat, dryck, sport och människor.

Vad gör rollen som kock på O´Learys i Borås spännande?
Alla är välkomna till O'Learys, alla Fans och möten är unika. Som kock på O´Learys säkerställer du att våra Fans får avnjuta en måltid av högsta kvalitet. Vi erbjuder en spännande arbetsmiljö där du ges ansvar från första dagen. Om du visar på positiva resultat och ambition är dina utvecklings- och karriärmöjligheter på SSP oändliga. Om du är intresserad av en spännande arbetsplats är detta arbetet för dig!

Övergripande roll och arbetsuppgifter:
På O´Learys är du en del av ett team som tillagar ett antal utvalda typiskt amerikanska rätter t.ex. TexMex och Hamburgare. Du gör det där lilla extra för att våra gäster ska få attraktiva och kvalitativa produkter. I arbetsuppgifterna ingår även att beställa varor. Arbetstider: Kvällar och helger.

Profil:
Du är en positiv, glad person med god samarbetsförmåga som tar ett personligt ansvar för dina arbetsuppgifter. Du ser lösningar istället för problem. För att trivas i rollen bör du vara målmedveten och flexibel med passion för kvalitet och brinner för att laga mat.
Du har relevant erfarenhet och kunskap av de sysslor som bedrivs i ett restaurangkök samt erfarenhet och kunskap i att utföra varubeställningar. Du har även god kunskap inom livsmedelshygien. Det är meriteterande om du är gymnasial kock/ har restaurangutbildning. Du har goda kunskaper i Svenska i tal och skrift.

Vi är medlemmar av VISITA och har kollektivavtal med HRF (Hotell och Restaurang Facket) Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag och personalförmånskort.

Låter detta som din nästa utmaning?
Skicka in din ansökan så snart som möjligt. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi erbjuder anställning i en stor koncern med goda utvecklingsmöjligheter och mycket kontakter. Inom Scandinavian Service Partner arbetar vi aktivt med internrekrytering och för rätt person finns det möjlighet till utveckling inom företaget. Du kommer att arbeta med ett glatt & engagerat team.

O'Learys Bar & Restaurant - är en svensk franchisekedja som grundades 1988 i Göteborg av krögarprofilen Jonas Reinholdsson. Idag finns över 120 restauranger i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Spanien, Turkiet, Förenade Arabemiraten, Singapore, Kina och Vietnam. Den totala omsättningen uppgick 2015 till 1,85 miljarder kronor. Som partner till svenska FN-förbundet driver O'Learys CSR-programmet Meal4Meal, vilket hittills har bidragit till 1,4 miljoner skolmåltider i DR Kongo och Etiopien. Under 2014 och 2015 blev O'Learys nominerat som Gasellföretag av Dagens Industri och prisades 2014 som ett av Sveriges superföretag av Veckans Affärer och Bisnode. O'Learys kärnvärden är Fair, Passionate, Proud. Mer information hittar du på www.olearys.se.

Krav

Meriterande

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid
Kvällar & Helger

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta

Arbetsgivare
SSP