SSP är det ledande restaurangföretaget inom resemiljöer. SSP driver restauranger, barer, caféer och butiker på flygplatser, järnvägsstationer, vägkrogar, gallerior, konferenscenter, idrottsarenor samt inom andra trafikplatser. Efter 60 år i branschen har SSP idag över 30 000 medarbetare som tar hand om en miljon kunder varje dag. Företaget har verksamhet på ca 130 flygplatser och ca 270 järnvägsstationer samt driver över 2000 enheter i 29 länder över hela världen.

SSP har en bred portfölj av över 300 internationella, lokala och franchisade varumärken. Bland dessa återfinns Upper Crust, Starbucks, Caffè Ritazza, Burger King, M&S Simply Food, Millies Cookies, O’Learys, Caviar House & Prunier samt de ledande asiatiska varumärkena Ajisen Ramen och Saboten, liksom attraktiva skräddarsydda koncept som till exempel Montreux Jazz Café i Genève och den prisbelönta Center Bar i Zürich.

Varumärkesportföljen skräddarsys för varje specifik plats och avgörs av variabler som till exempel passagerarprofil, kundernas behov, läge, storlek och utformning.

Läs mer på www.foodtravelexperts.com

Cafévärd Universeum

Universeum är ett Science Center med syfte att öka intresset för naturvetenskap och teknik hos barn och ungdomar. Sedan starten 2001 har nästan 5 miljoner besökare kommit till Universeum och upplevt en ångande regnskog med apor, kajmaner och pilgiftsgrodor, gigantiska akvarier med bl.a. hajar och muränor samt teknikavdelningar fyllda med spännande experiment. På Universeum finns också Robertas restaurang och Café Tukan. När huset är stängt finns möjlighet att hyra huset för middagar, mottagningar och liknande arrangemang och få en helhetsupplevelse med spännande guidningar, mat och dryck bland hajarna eller någon annan av de unika miljöerna Universeum erbjuder. Läs mer på www.universeum.se

Inför vintern och våren 2017/18 söker vi till vårt café och restaurang dig som har kunskap om och ett brinnande intresse av mat och dryck. Du har höga krav, passion för kvalitet och ett gediget intresse för människor. Du är målmedveten, flexibel och har god samarbetsförmåga. Du har också en uttalad förmåga att idka merförsäljning och sätter en ära i att se till att gästerna trivs.

Du behärskar svenska i tal och skrift samt god engelska. Arbetstiden är främst lagd till helger, men även dagar/kvällar förekommer.

Känner du att det här stämmer in på dig är välkommen att skicka in en ansökan. Skriv och berätta kort om dig själv, din bakgrund och om varför du är intresserad av jobbet i Caféet och Restaurangen på Universeum.

Inom Scandinavian Service Partner arbetar vi aktivt med internrekrytering och för rätt person finns det möjlighet till utveckling inom företaget.

SSP är med i VISITA och har kollektivavtal med HRF och Unionen.

Krav

Meriterande

Varaktighet/Arbetstid
11 dagar - 3 månader
Deltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta
Håkan Carlsson
Epost: hakan.carlsson@ssp.se

Arbetsgivare
SSP