Hallstaviks Schakt grundades 1967 och ligger i Norrtälje Kommun i norra Roslagen. Företaget drivs av delägarna Urban Lindblad och Anna-Karin Mattsson. Hallstaviks Schakt kännetecknas av personal med lång yrkeserfarenhet. Vi utför kvalificerade och prisvärda tjänster över hela Sverige, men främst i Stockholmsregionen och Roslagen. Vår maskinpark är stor, bred och modern – och vi håller en mycket hög nivå på vårt förebyggande maskinunderhåll. Att leverera i tid och med rätt kvalitet är ett av våra viktigaste löften till dig som kund.

Ekonomiansvarig

Hallstaviks Schakt söker en ekonomiansvarig! Tjänsten är nyinrättad och passar dig som gärna vill ha helhetsgrepp om ekonomin.

Din roll
Som ekonomiansvarig har du ansvar för det dagliga ekonomiarbetet. Du sköter den löpande bokföringen, gör månadsbokslut, sammanställer årsbokslut och hanterar skatter, deklarationer och momsfrågor. Likviditetsplanering, budgetarbete och budgetuppföljning är naturligtvis en viktig del av ditt arbete liksom rapportering till ledningsgruppen. Som ekonomiansvarig förvaltar du redan goda strukturer men arbetar också med ständiga förbättringar. Du säkerställer att företagets ekonomiska mål och vision tydliggörs internt och stödjer företagets chefer i den ekonomiska uppföljningen. Kund- och leverantörsreskontra hanteras av andra medarbetare.

Vi erbjuder dig en roll med stor frihet under ansvar i en organisation som är mån om sina medarbetare. Du kommer ha en plats i ledningsgruppen.

Din person
Till din person är du ansvarstagande och initiativrik. Du är intresserad av organisationen och sätter dig in hur olika delar av verksamheten påverkar varandra. Du är trygg och stabil, både i ditt yrkeskunnande och till din person. Din analytiska förmåga är god. Som ekonom är du naturligtvis strukturerad och ordningsam. Du är en självgående och engagerad person som kommer bäst till din rätt i en roll där du får vara både strategisk och operativ. Du möter dina arbetskamrater med en serviceinriktad inställning. Du är pedagogisk och tydlig när du förklarar eller stöttar organisationens chefer i deras ekonomiska ansvar.

Din bakgrund
Vi vänder oss till dig som har flerårig yrkeserfarenhet i en liknande roll. Vi tror att du har arbetat i ett mellanstort företag - kanske som ekonomichef, ekonomiansvarig, controller eller senior konsult inom redovisning/revision. Din svenska och engelska är god i tal såväl som skrift. Har du dessutom erfarenhet från en verksamhet som är närliggande vår så ser vi det som en merit.

Övrig information
Tjänsten är på heltid med placering på kontoret i Hallstavik.

I denna rekrytering samarbetar vi med Jobbet.se, vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anna-Karin Moazzami på tel 018-100 112.

Din ansökan vill vi ha senast 12 januari 2018.

Varmt välkommen med din ansökan!

Krav
Flerårig yrkeserfarenhet i en liknande roll.
God svenska och engelska i tal såväl som skrift.
Erfarenhet av arbete i ekonomi- eller affärssystem.

Meriterande
Erfarenhet från anläggningsbranchen eller närliggande bransch.

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta

Arbetsgivare
Hallstaviks Schakt AB

Ansökan:

Välkommen med din ansökan genom att klicka på knappen "Sök detta jobb" ovan!

Mer information om oss hittar du på vår hemsida, www.hallstaviksschakt.se.