Region Uppsala med sina många olika verksamhetsområden sjuder av ambitioner och förbättringsarbete. Här möter du kompetenta kollegor, engagerade ledare och får en spännande inblick i det komplexa maskineri som driver en av vårt samhälles absolut viktigaste funktioner framåt. Resurscentrum ger ledningsstöd och administrativt stöd till Region Uppsalas verksamheter och till Regionkontoret. Vi hanterar bland annat löneutbetalningar, kund- och leverantörsfakturor och bokslut för hela Region Uppsala. Vi har också det övergripande ansvaret för Region Uppsalas arkiv- och dokumenthantering. En annan stor del av vår verksamhet handlar om att förvalta och utveckla Region Uppsalas vårdsystem och administrativa system. Vi är också en serviceorganisation till vår befolkning och våra patienter i olika administrativa frågor.


Arkivarie

Vill du vara med och utveckla Region Uppsalas arkiv- och dokumenthantering?

Regionarkivet har bedrivit ett spännande utvecklings- och förändringsarbete senaste åren. Som en del av detta inrättades en helt ny tjänst, en arkivarie som arbetar konsultativt med stöd, rådgivning och utbildning till Region Uppsalas olika förvaltningar. Nu söker vi en vikarie under ordinarie medarbetares föräldraledighet.

Din roll
Du har din arbetsplats hos Regionarkivet men en stor del av din arbetstid kommer du att tillbringa på plats hos Region Uppsalas olika förvaltningar. Du ger rådgivning och stöd i alla sorters arkivfrågor - strukturerar arkiv, skapar mallar, rutiner och rutinbeskrivningar, stöttar vid leverans till Regionarkivet, granskar förvaltningsspecifika dokumenthanteringsplaner m m.

Din person
Vi vänder oss till dig som är genuint intresserad av arkivfrågor och trivs med förbättringsarbete. Du ser lösningar och vägar framåt. Som arkivarie är du självklart noggrann och strukturerad men du har också en social och kommunikativ förmåga som gör att du lätt anpassar dig till olika situationer, människor och yrkesgrupper. Du trivs med att arbeta med rådgivning och utbildning och har en god pedagogisk förmåga.

Kvalifikationer
Akademisk utbildning där minst 60 hp (40 p) arkivvetenskap ingår är ett krav liksom mycket god svenska i såväl tal som skrift, även god engelska.

Yrkeserfarenhet som arkivarie, erfarenhet från offentlig sektor och/eller erfarenhet av att hålla utbildningar, work shops el dyl ser vi som meriterande.

Övrig information
Tjänsten är ett vikariat till slutet av 2018 med tillträde i början av året.

Välkommen med din ansökan senast den 27 november 2017.

I denna rekrytering samarbetar vi med Jobbet.se, vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anna-Karin Moazzami på 018-100 112.

Varmt välkommen med din ansökan!

Krav
Akademisk utbildning där minst 60 hp (40 p) arkivvetenskap ingår.
Mycket god svenska i tal och skrift. God engelska.


Meriterande
Yrkeserfarenhet inom området, gärna från offentlig sektor.
Erfarenhet av utbildningar/hålla i kurser, workshops och motsvarande

Varaktighet/Arbetstid
6 månader eller längre
jan-dec 2018
Heltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta

Arbetsgivare
Resurscentrum

Ansökan

Skicka in din ansökan genom att klicka på "Sök detta jobb"-knappen.

Vill du veta mer om oss är du välkommen att besöka vår hemsida, www.regionuppsala.se

Vi undanber oss all kontakt från övriga rekryterings- och annonsföretag då vi samarbetar med Jobbet.se i denna rekrytering.