Engströms Lastbilar AB är en auktoriserad återförsäljare för Scania lastbilar med anläggningar i Linköping, Kisa, Vimmerby och Västervik. Vårt mål är att erbjuda våra kunder kompletta serviceanläggningar nära kunden med hög kunskapsnivå i alla led, för att kunden ska få ett så effektivt fordonsnyttjande som möjligt till lägsta kostnad. Vi är kvalitetssäkrade enligt ISO 9001 och miljöcertifierade enligt ISO 140001.

Lastbilsmekaniker till Kisa, Engströms Lastbilar AB

Vi behöver utöka vårt team i Kisa med ytterligare en mekaniker.

Som lastbilstekniker hos oss ingår du i ett trevligt och kompetent team där fokus hela tiden ligger på kundnöjdhet. Dina arbetsuppgifter består av service, underhåll och reparationer av tunga fordon, med inriktning på lastbilar. Vi erbjuder ett omväxlande jobb där du arbetar med den senaste utrustningen och får stora möjligheter till utveckling.

Vi söker dig som har några års erfarenhet som mekaniker mot tunga fordon eller personbil. Du har en fordonsteknisk utbildning eller motsvarande i grunden. Ett krav för tjänsten är att du har B körkort, saknar du C behörighet är detta något vi kan erbjuda. Detta arbete kräver en hel del datorkunskaper som vi tror att du innehar. Vi ser gärna att du som söker har goda kunskaper i svetsning.

Som person har du en stark drivkraft och trivs i en rörlig miljö med varierande arbetsuppgifter och högt tempo. Du har en mycket god känsla för service och är beredd att göra det lilla extra för att göra våra kunder nöjda. För att fungera i rollen behöver du vara strukturerad och noggrann samtidigt som du ser till helheten och samarbetet i teamet. Du är öppen och har lätt för att kommunicera. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang.

Vi erbjuder kontinuerlig utbildning via Scanias gedigna utbildningsprogram.

Låter det intressant? Skicka då in din ansökan så snart som möjligt, vi genomför intervjuer kontinuerligt.

Vill du veta mer om tjänsten ringer du vår Verkstadschef Lars-Erik Karlsson tel. 0494-710 71.

Varmt välkommen med din ansökan!

Krav

Meriterande

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
6 månaders provanställning
Heltid

Lön/förmåner
Fast lön + rörlig lön

Kontakta

Arbetsgivare
Engströms

Ansökan
Välkommen med din ansökan genom att klicka på "Sök detta jobb"-knappen!

Mer information finner du på hemsidan, www.engstromslastbilar.se

Vi undanber oss all kontakt från övriga rekryterings-/annonsföretag, då vi samarbetar med Jobbet.se i denna rekrytering