Söderbergs Personbilar i Norrköping AB är ett lokalt bilhandelsföretag med verksamhet i Norrköping och Nyköping. Företaget är auktoriserad återförsäljare för Volkswagen, Audi, Seat och Skoda personbilar samt VW Transportbilar. Koncernen har ca. 180 anställda och omsätter ca 1 miljard. Företaget är certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001.

Tjänsteman och intresserad av Söderbergs Personbilar?

Mycket kretsar förstås kring våra bilar - Volkswagen, Audi, Seat, Skoda och Volkswagen Transportbilar. Tillsammans är dom en del av Volkswagen Group. Det är ett kompetent gäng att ha i ryggen. Men utan människorna är vi ingenting. Det är våra kunder och medarbetare som vårt liv på Söderbergs Personbilar handlar om. Vi är ett familjeägt bilhandelsföretag med hjärtat i Norrköping och Nyköping.

Vi är ett expanderande företag som de senaste åren haft en otrolig utveckling vilket skapar behov av fler duktiga medarbetare på tjänstemannasidan. Vi är en relativt stor organisation där du som tjänsteman kan arbeta inom ett flertal olika yrkesroller.

- Brinner du för försäljning och kundrelationer? Sök till säljroll.
- Brinner du för ledarskap och personalutveckling? Som till en chefsroll.
- Brinner du för service och är en fena på administration? Sök till kundmottagning, administration och kundtjänst.
- Brinner du för analys, rapportering och struktur? Sök till ekonomiavdelningen.


Är du intresserad av att arbeta hos oss på Söderbergs Personbilar är du varmt välkommen att skicka in din ansökan via "Sök detta jobb"-knappen nedan.

Krav

Meriterande

Varaktighet/Arbetstid

Lön/förmåner

Kontakta

Arbetsgivare
Söderbergs Personbilar AB