Söderbergs Personbilar i Norrköping AB är ett lokalt bilhandelsföretag med verksamhet i Norrköping och Nyköping. Företaget är auktoriserad återförsäljare för Volkswagen, Audi, Seat och Skoda personbilar samt VW Transportbilar. Koncernen har ca. 200 anställda och omsätter ca 1,2 miljarder. Företaget är certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001.

Intresserad av att jobba på vår proffsiga verkstad?

Mycket kretsar förstås kring våra bilar - Volkswagen, Audi, Seat, Skoda och Volkswagen Transportbilar. Tillsammans är dom en del av Volkswagen Group. Det är ett kompetent gäng att ha i ryggen. Men utan människorna är vi ingenting. Det är våra kunder och medarbetare som vårt liv på Söderbergs Personbilar handlar om. Vi är ett familjeägt bilhandelsföretag med hjärtat i Norrköping och Nyköping.

Vi är ett expanderande företag som de senaste åren haft en otrolig utveckling vilket skapar behov av fler duktiga tekniker till våra verkstadsteam i Norrköping och Nyköping. Vi satsar aktivt på våra medarbetare, här är det bara du själv som sätter stopp för din egna utveckling!

Har du fordonstekniskt utbildning och-/eller yrkeserfarenhet som skadetekniker/bilplåtslagare eller servicetekniker/bilmekaniker? Välkommen att skicka in din spontanansökan!

Nedan kan du läsa om varför våra medarbetare trivs med sitt arbete som tekniker hos oss på Söderbergs Personbilar:

"Det är med ett leende på läpparna som jag går till jobbet varje dag för jag vet att jag kommer ha en rolig dag på jobbet. Det är väldigt bra folk som jobbar här också, vi har en god sammanhållning både under arbetstid men vi hittar även på roliga saker ihop efter jobbet. Söderbergs tillhandahåller alla specialverktyg som krävs i arbetet för de förstår vikten av att ha bra verktyg. Jag har också fått gå många utbildningar och det märks verkligen att man satsar på sina anställda här, det finns faktiskt inga begränsningar när det kommer till kompetensutveckling och karriär, så länge man visar ett intresse"

"Jag har jobbat på Söderbergs i tio år och kom direkt från skolan. Jag började med praktik och trivdes superbra med kollegorna, det var en positiv stämning redan från start där jag kände mig välkommen och det är mycket på grund av den goda sammanhållningen som jag stannat kvar. Söderberg känns som ett andra hem för mig. Vi är en varierad grupp med både juniora och mer erfarna kollegor men vi hjälps alla åt och har en öppen och positiv kommunikation. Som fordonsmekaniker är det särskilt roligt att man får jobba med de stora märkena som till exempel Volkswagen"

Du som vill arbeta med oss på Söderbergs Personbilar är välkommen att skicka din ansökan via "Sök detta jobb"-knappen nedan!

Krav

Meriterande

Varaktighet/Arbetstid

Lön/förmåner

Kontakta

Arbetsgivare
Söderbergs Personbilar AB

Välkommen med din ansökan genom att klicka på "Sök detta jobb"-knappen!

Mer information finner du på vår hemsida www.soderbergsbil.se

Vi undanber oss all kontakt från övriga rekryterings- annonsföretag, då vi samarbetar med Jobbet.se i denna rekrytering.