Vätterhem är Smålands största bostadsbolag med över 87 % nöjda hyresgäster och en omsättning på 650 mkr.  Vår vision är att utveckla framtidens stadsdelar och bidra till en hållbar samhällsutveckling i Jönköpings kommun. Hos Vätterhem har alla medarbetare möjligheter att påverka det egna arbetet och företaget som helhet. Vi har olika roller men samma värde för bolaget. Vår värdegrund LUTA innebär att vi prioriterar Långsiktighet, Utveckling, Trygghet och Ansvar i vårt arbete. År 2023 ska vi vara Sveriges ledande bostadsbolag.


 

Äntligen !

Jag kan säga att du är behövd. Vätterhem har gjort en fantastisk resa de senaste åren och vi har idag ett makalöst driv och tempo på företaget. Med det sagt måste man ha respekt för den tid och den integritet som tjänsten kräver. Det kommer dock att bjudas på lite juridik blandat med logistik, retorik och en stor portion utvecklingsmöjligheter till dig som har modet, och får möjligheten, att ta klivet in på Vätterhem 

// Anders

Inköpssamordnare

Anders jobbar som upphandlingsansvarig på vår Bygg- och Upphandlingsavdelning och behöver nu förstärkning. I detta härliga team finns idag ytterligare sex personer, fyra projektledare, en eftermarknadsansvarig och Henrik som är bygg- och upphandlingschef.

Huvudsakliga arbetsuppgifter för tjänsten:
- Avtalsadministration Inköp/bygg
- Samordning med kommunens inköpsavdelning
- Direktupphandling
- Uppföljning ramavtal
- Inköpsanalyser

Kvalifikationer
Vi söker dig som har högskoleutbildning inom ekonomi, teknik, juridik i kombination med yrkeslivserfarenhet från inköp. Du kan också ha en YH-utbildning med tex inriktning mot inköp i kombination med yrkeslivserfarenhet från inköp.

Som vår blivande Inköpssamordnare förutsätter vi att du har någon erfarenhet av att jobba med lagen om offentlig upphandling eftersom vi är ett kommun ägt bolag. Har du tidigare erfarenhet av vårt upphandlingssystem Tendsign är det ett stort plus men inget krav.

Vi förutsätter att du har goda kunskaper i officepaketet. Du behöver också ha en god förmåga att kunna kommunicera på ett tydligt sätt på svenska i tal och skrift med såväl kolleger som leverantörer.

Din person
Du är en person som är duktig på att planera och prioritera dina arbetsuppgifter. Du tycker om att arbeta med siffror och statistik.

Du ser vad som behöver göras, får saker att hända och inser vikten av att dela med dig av information och kunnande.

Vi söker dig som tycker om att jobba både självständigt och medverka i lagarbetet för att på bästa sätt uppfylla våra mål - nöjda hyresgäster och för att tillsammans leverera högsta service till våra kollegor.

Är du dessutom lyhörd för andra och bra på att samverka för att nå gemensamma mål då tycker jag att du ska söka tjänsten som Inköpssamordnare hos oss på Vätterhem.


Vårt erbjudande till dig

Vi erbjuder dig ett mångsidigt och fritt arbete där du själv har stor möjlighet att påverka arbetets utformning. Vi arbetar kontinuerligt med att skapa goda förutsättningar för medarbetarnas utveckling och trivsel. Vi utbildar internt om det behövs samt ger de verktyg du behöver för att du ska lyckas i ditt arbete.

Mer än 90 % av Vätterhems medarbetare enligt senaste medarbetarundersökningen anser att Vätterhem är en mycket bra arbetsplats. Vi vill fortsätta att vara en attraktiv arbetsgivare och satsar på friskvård, kompetensutveckling, bra ledarskap och att ha kul på jobbet.

Övrig information och ansökan
Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid. Provanställning tillämpas.

För ytterligare information är du välkommen att kontakta Henrik Möller, tel 0706-275850. Kollektivavtal finns med Vision. Fackliga frågor besvaras av Carl-Magnus Jonsson, tel. 036-199 417

Vi hanterar urvalsprocessen löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 27 november 2017.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Vätterhem tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande

Krav

Meriterande

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta

Arbetsgivare
Bostads AB Vätterhem

Inför rekryteringsarbetet har Vätterhem tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan:
Välkommen med din ansökan genom att klicka på "Sök detta jobb"-knappen!

För mer information se www.vatterhem.se