Vätterhem är Smålands största bostadsbolag med över 87 % nöjda hyresgäster och en omsättning på 650 mkr.  Vår vision är att utveckla framtidens stadsdelar och bidra till en hållbar samhällsutveckling i Jönköpings kommun. Hos Vätterhem har alla medarbetare möjligheter att påverka det egna arbetet och företaget som helhet. Vi har olika roller men samma värde för bolaget. Vår värdegrund LUTA innebär att vi prioriterar Långsiktighet, Utveckling, Trygghet och Ansvar i vårt arbete. År 2023 ska vi vara Sveriges ledande bostadsbolag.


 

”Här behövs en arbetskamrat”

Just nu är jag inne på mitt fjärde arbetsår här på Vätterhem, har jobbat som lokalvårdare nu dem senaste 2 åren. Vi städar både lokaler och lägenheter. Det är kul att kunna göra lägenheterna snygga innan våra hyresgäster flyttar in. Vår arbetsplats sträcker sig över hela Vätterhem vilket gör det extra bra. Kul med omväxling.

// Mariam

Lokalvårdare

Mariam är vår Lokalvårdare med arbetsplats över hela Vätterhem, men utgår från förvaltningen på Råslätt. Hon behöver nu förstärkning på avdelningen. I teamet jobbar två personer och Marie Söderberg som är Förvaltare.

Huvudsakliga arbetsuppgifter för tjänsten:
- Lokalvård lägenheter och lokaler
- Enklare reparationer, byta kontakter, felanmälan
- Vikariera för bovärd

Kvalifikationer
Som Lokalvårdare hos oss är du vårt ansikte utåt och därför krävs det att du har en viss erfarenhet av kundbemötande och att du har bra egenkontroll av det arbete du utför.

Vi söker dig som har slutfört gymnasiet och därefter har minst tre års arbetslivserfarenhet av lokalvård i lägenheter och lokaler. Det är meriterande om du har kunskap om hyreslagstiftningen annars utbildar vi dig.

För att kunna ta dig runt på våra olika områden Österängen, Öxnehaga, Råslätt och City är B-körkort ett krav.

Du behöver ha en god förmåga att kunna kommunicera på svenska i tal och skrift med såväl kolleger som hyresgäster. Behärskar du även andra språk ser vi det som meriterande.

Din person
Du är en person som är duktig på att planera och prioritera dina arbetsuppgifter.

Du ser vad som behöver göras, får saker att hända och är inte rädd för att hugga i där det behövs.

Vi söker dig som tycker om att jobba både självständigt samt medverka i lagarbetet för att på bästa sätt uppfylla våra mål - "nöjda hyresgäster" och för att tillsammans leverera högsta kvalitet i ditt arbete.

Är du dessutom en person som är bra på att skapa förtroende i relation till kunder och arbetskamrater då tycker jag att du ska söka tjänsten som Lokalvårdare hos oss på Vätterhem.

Vårt erbjudande till dig

Vi erbjuder dig ett mångsidigt och fritt arbete där du själv har stor möjlighet att påverka arbetets utformning. Vi arbetar kontinuerligt med att skapa goda förutsättningar för medarbetarnas utveckling och trivsel. Vi utbildar internt om det behövs samt ger de verktyg du behöver för att du ska lyckas i ditt arbete.

Mer än 90 % av Vätterhems medarbetare enligt senaste medarbetarundersökningen anser att Vätterhem är en mycket bra arbetsplats. Vi vill fortsätta att vara en attraktiv arbetsgivare och satsar på friskvård, kompetensutveckling, bra ledarskap och att ha kul på jobbet.

Övrig information och ansökan
Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid. Provanställning tillämpas.

För ytterligare information är du välkommen att kontakta Marie Söderberg/Förvaltare, tel 036-199470.

Kollektivavtal finns med Fastighetsanställdas Förbund. Fackliga frågor besvaras av Lena Bülow tel 0733-90 94 46 .

Vi hanterar urvalsprocessen löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 26 november 2017.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Vätterhem tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande

Krav

Meriterande

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta

Arbetsgivare
Bostads AB Vätterhem

Inför rekryteringsarbetet har Vätterhem tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan:
Välkommen med din ansökan genom att klicka på "Sök detta jobb"-knappen!

För mer information se www.vatterhem.se