SSP är det ledande restaurangföretaget inom resemiljöer. SSP driver restauranger, barer, caféer och butiker på flygplatser, järnvägsstationer, vägkrogar, gallerior, konferenscenter, idrottsarenor samt inom andra trafikplatser. Efter 60 år i branschen har SSP idag över 30 000 medarbetare som tar hand om en miljon kunder varje dag. Företaget har verksamhet på ca 130 flygplatser och ca 270 järnvägsstationer samt driver över 2000 enheter i 29 länder över hela världen.

SSP har en bred portfölj av över 300 internationella, lokala och franchisade varumärken. Bland dessa återfinns Upper Crust, Starbucks, Caffè Ritazza, Burger King, M&S Simply Food, Millies Cookies, O’Learys, Caviar House & Prunier samt de ledande asiatiska varumärkena Ajisen Ramen och Saboten, liksom attraktiva skräddarsydda koncept som till exempel Montreux Jazz Café i Genève och den prisbelönta Center Bar i Zürich.

Varumärkesportföljen skräddarsys för varje specifik plats och avgörs av variabler som till exempel passagerarprofil, kundernas behov, läge, storlek och utformning.

Läs mer på www.foodtravelexperts.com

Servis till O'Learys Borås -Deltid/Extra personal

Servis till O'Learys Borås
O'Learys är en casual dining restaurang där mat, dryck, sport och stämning alltid är i fokus. Som anställd på O'Learys är du en del av en gemenskap och ett team. Tillsammans stärker och utvecklar vi O'Learys för att ge våra gäster, eller Fans som vi kallar dem, bästa möjliga upplevelse. Din personlighet, din erfarenhet och ditt engagemang är de största tillgångarna för O'Learys som varumärke. Därför söker vi dig som har passion för mat, dryck, sport och människor.

Vad gör rollen som Servis till O'Learys Borås spännande?
Alla är välkomna till O'Learys, alla Fans och möten är unika. Som servispersonal gör du mötena betydelsefulla och minnesvärda. Vi erbjuder en spännande arbetsmiljö där du ges ansvar från första dagen. Om du visar på positiva resultat och ambition är dina utvecklings- och karriärmöjligheter på SSP oändliga.

Övergripande roll och arbetsuppgifter:
Som servispersonal är du en del av ett team och arbetar med den dagliga restaurangverksamheten på någon av våra O´Learys.

Profil:
Vi söker dig som är sportintresserad och som tycker om service och mötet med gästerna. Du är en positiv, glad person med god samarbetsförmåga som tar ett personligt ansvar för dina arbetsuppgifter och du ser lösningar istället för problem.
Du har minst ett års arbetslivserfarenhet från ett serviceyrke, helst från restaurang/bar, och har kassavana. Meriterande är om du har gått restaurang- eller bartenderskola. Du har gymnasieutbildning, talar och skriver svenska obehindrat.

Vi erbjuder anställning i en stor koncern med goda utvecklingsmöjligheter och mycket kontakter. Inom Scandinavian Service Partner arbetar vi aktivt med internrekrytering och för rätt person finns det möjlighet till utveckling inom företaget. Du kommer att arbeta med ett glatt & engagerat team.
Tycker du om att arbeta med service och är intresserad av en spännande arbetsplats är detta arbetet för dig!

8-17 är inte är vår arbetstid utan arbetet innebär både sena kvällar & helger.
Vi är medlemmar av VISITA och har kollektivavtal med HRF
Låter detta som din nästa utmaning?
Skicka in din ansökan så snart som möjligt. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
O'Learys Bar & Restaurant - är en svensk franchisekedja som grundades 1988 i Göteborg av krögarprofilen Jonas Reinholdsson. Idag finns över 120 restauranger i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Spanien, Turkiet, Förenade Arabemiraten, Singapore, Kina och Vietnam. Den totala omsättningen uppgick 2015 till 1,85 miljarder kronor. Som partner till svenska FN-förbundet driver O'Learys CSR-programmet Meal4Meal, vilket hittills har bidragit till 1,4 miljoner skolmåltider i DR Kongo och Etiopien. Under 2014 och 2015 blev O'Learys nominerat som Gasellföretag av Dagens Industri och prisades 2014 som ett av Sveriges superföretag av Veckans Affärer och Bisnode. O'Learys kärnvärden är Fair, Passionate, Proud. Mer information hittar du på www.olearys.se.

Krav

Meriterande

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid
Varierande

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta

Arbetsgivare
SSP