Marine Jet Power är ett Uppsalabaserat företag verksamt på den internationella marina marknaden med kontor i USA, England och Sydkorea. Företaget utvecklar, tillverkar och distribuerar vattenjetaggregat i världsklass och täcker effektmässigt hela spannet från 112 kW till 15 MW. Marine Jet Powers produkter innefattar applikationer för allt från statliga marina patrullbåtar, större passagerarbåtar samt lyxyachts till arbetsbåtar. De unika produkterna efterfrågas på den globala marknaden och företaget ser en stark tillväxt de närmaste åren.

Applikationsingenjör/Utvecklingsingenjör

Marine Jet Power AB befinner sig i stark tillväxt och har flera intressanta projekt på gång framöver. För att fortsätta växa och behålla sin världsledande position på marknaden söker vi nu en driven Utvecklingsingenjör som får en viktig roll i företagets tillväxtresa framåt!

Som medarbetare på Marine Jet Power får du möjligheten att vara med och påverka framtiden för ett expansivt företag som är unikt på marknaden. Marine Jet Power har idag 55 medarbetare vilket gör samarbetet nära och beslutsvägarna korta.

Arbetsuppgifter
Som Applikationsingenjör/Utvecklingsingenjör ansvarar du för att ta fram optimala produktlösningar till kundapplikationer och system. Du arbetar med att översätta kundkrav till leveransbara system, vilket innefattar allt från framtagning av övergripande systemlösningar till utveckling av specifika enheter inkluderat både elektronik och mekanik. Du säkerställer att produkten du tar fram håller högsta marina standard. I rollen kommer du även att ansvara för teknisk support kring systemen både internt inom bolaget och externt mot samarbetspartners och kunder. Då vi tar fram kundspecifika lösningar ansvarar du också för att alla nödvändiga underlag i form av ritningar, manualer, etc. tas fram för produkterna du arbetar med. I rollen ingår även att vara testansvarig vid behov med information kring test av system, enheter och funktioner.

Din person
Vi söker dig som är driven, engagerad och har god samarbetsförmåga. Du gillar att jobba i team då du kommer att samarbeta både internt och även externt med våra kunder och leverantörer. Du trivs med att jobba på ett företag som är kundstyrt och med korta beslutsvägar.

Dina kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad civil- eller högskoleingenjör inom elektronik eller liknande inriktning. Har du tidigare arbetslivserfarenhet företrädesvis som applikationsingenjör, systemingenjör eller testingenjör är det meriterande men inget krav. Det är även meriterande om du har erfarenhet av AutoCad, eller motsvarande CAD-program samt vana att arbeta med PLC-system. Har du dessutom erfarenhet av arbete inom den marina sektorn är det meriterande. Du behärskar svenska och engelska både i tal och skrift.

Vi erbjuder dig en dynamisk miljö med spännande produkter. Du kommer att bli en del av ett välfungerande team och jobba i en kreativ miljö. Hos oss har du möjligheter att utvecklas och du får vara med i hela kedjan från idé till slutprodukt.

Övrigt
Tjänsten är på heltid.

I denna rekrytering samarbetar vi med Jobbet.se, vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Alicia Karlsson på tel: 018-100 112 alternativt alicia.karlsson@jobbet.se.

Vi bearbetar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan idag!

Välkommen med din ansökan!

Krav
Civil- eller högskoleingenjör inom elektronik eller liknande inriktning
God svenska i tal och skrift
God engelska i tal och skrift

Meriterande
Tidigare arbetslivserfarenhet som applikationsingenjör, systemingenjör eller testingenjör
Erfarenhet av PLC-system
Erfarenhet av AutoCad eller motsvarande CAD-program
Erfarenhet av arbete inom den marina sektorn

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta

Arbetsgivare
Marine Jet Power AB

Ansökan:
Välkommen med din ansökan genom att klicka på "Sök detta jobb"-knappen!

Mer information finner du på www.marinejetpower.com

Vi undanber oss all kontakt från övriga rekryterings- annonsföretag, då vi samarbetar med Jobbet.se i denna rekrytering.