Trippus är ett av Sveriges hetaste IT-bolag och växer kraftigt! Vi erbjuder ett marknadsledande bokningssystem för event- och möteshantering i webben och mobilen. Vi arbetar med välkända och utmanande kunder i flera branscher. Trippus är utsedda till DI Gasell de senaste fem (!) åren i rad och dessutom på Deloittes och Financial Times listor för snabbast växande teknikföretag. Nu förstärker vi organisationen igen och söker fler medarbetare till huvudkontoret i centrala Uppsala.

Webbdesign/Kundsupport

Vad gör du här?
Kanske är det du som jobbar med nästa års Idolfinal eller Avicii-konsert? Trippus söker ytterligare en kreativ och handlingskraftig person som ser fram emot att vara del av ett framgångsrikt och snabbväxande företag. Här får du chansen att göra skillnad och följa med på vår fantastiska resa mot nya framgångar och nya marknader!

Ett gediget intresse och kunskaper inom design, webb, mobil och teknik i allmänhet är viktigare än en formell akademisk utbildning. Du kommer att arbeta med design, utbildning, projektstöd och support till välkända kunder och deras olika evenemang. Du arbetar i ett team med stöttande medarbetare för att vägleda kunden och hitta lösningar i systemet utifrån projektens förutsättningar. Du kommer att ansvara för design, utbildning, upplägg, och konfiguration av egna kunder och projekt i systemet. Ibland är du också med på plats för att stötta kunden under evenemanget. Det här är ett omväxlande arbete där den ena dagen aldrig är den andra lik! Du är den naturliga kontaktytan för våra kunder vid frågor om Trippus system, funktionalitet och design. Du är en del av Trippus projektgrupp och har daglig kontakt med både kunder och medarbetare i hela organisationen.

Vem är du?
Du har god social förmåga, du trivs med personliga kontakter och du uppfattas som pedagogisk. Vi tror att du har nära till skratt, vi har kul på jobbet! Du är handlingskraftig och kan ta egna initiativ. Du är intresserad av och har kunskaper inom HTML, CSS, webbdesign och Photoshop. Du har god datorvana och ser fram emot att sätta dig in i ett omfattade system med närmast obegränsade möjligheter. Du talar flytande svenska, norska eller danska och känner dig bekväm med engelska i tal och skrift. Ytterligare språkkunskaper eller tidigare erfarenhet av utbildning är positivt, men inte ett krav.

Hör av dig!
Idag är vi ca 30 medarbetare som sitter i fräscha lokaler i centrala Uppsala, men vi har också lokala kontor i övriga Skandinavien samt Tyskland. Vi arbetar med etablering på ytterligare marknader i Europa och USA. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter i en expansiv och internationell miljö med full fart varje dag. Tjänsten är heltid och tillsvidare.

Välkommen att skicka in din ansökan senast den 24 november 2017

Vi behandlar ansökningar löpande.

Ev frågor om tjänsten besvaras av Per Thorsélius på 073-427 42 65 eller per.thorselius@trippus.se

Krav

Meriterande

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid

Lön/förmåner

Kontakta

Arbetsgivare
Trippus

Ansökan:
Välkommen med din ansökan via www.jobbet.se och klicka på "Sök detta jobb"-knappen!

Läs mer om oss på vår hemsida www.trippus.com

Vi undanber oss all kontakt från övriga rekryterings- annonsföretag, då vi samarbetar med Jobbet.se i denna rekrytering.