Vill du jobba som Systemutvecklare .NET - Webb-/mobil-lösningar på ett av Sveriges hetaste IT-bolag?

Trippus är ett av Sveriges hetaste IT-bolag med stabil lönsamhet och stark tillväxt. Vi är utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri de senaste fem(!) åren i rad och finns dessutom på Deloittes Technology Fast 500 och Financial Times FT1000 för Europas snabbast växande företag.

Trippus erbjuder ett marknadsledande bokningssystem för event- och mötesarrangörer på webben och i mobilen. Inbjudningar, betalningar, dynamisk paketering och event-appar är några exempel på lösningar och tillämpningar. Vi arbetar med välkända och utmanande kunder i flera branscher.

Nu tar vi nästa steg på vår fantastiska resa. Nytt kontor i Tyskland och stor satsning på nya marknader, både USA och Europa, som redan gett resultat. Därför förstärker vi ytterligare med nya resurser för att möta efterfrågan och försvara vår position som marknadsledare. Vi har sedan tidigare etablerad verksamhet i Sverige, Norge och Danmark. Vid huvudkontoret i Uppsala är vi idag ca 30 medarbetare.

Systemutvecklare .NET

Har du vad som krävs?

Är du en vass utvecklare med några års erfarenhet, engagemang och vilja att fortsätta utvecklas i ett dynamiskt produktbolag med tydligt fokus på nyutveckling så tveka inte att höra av dig. All utveckling sker i Uppsala.

Du kommer att arbeta med våra senaste nyheter och bygga nya moduler och lösningar för både webb- och mobiltillämpningar. Vi söker en positiv och lösningsorienterad person som trivs i ett expansivt och lagom stort produktföretag. Din roll som utvecklare på Trippus kan anpassas utifrån tidigare erfarenheter med fokus på tex front-end, back-end eller databaser. Vi erbjuder ett mycket varierande arbete där du deltar i större utvecklingsprojekt men också driver och ansvarar för egna mindre projekt.

Du har erfarenheter och kunskaper inom följande områden:
- .NET
- C#
- HTML, CSS, JavaScript
- MS SQL
- REST

Har du dessutom tidigare erfarenhet av MVC, JQuery, Angular 2, NServiceBus eller liknande så är det meriterande.

Är du redo att växla upp?

Trippus är ett framgångsrikt produktbolag som karakteriseras av entreprenörsanda och personligt engagemang i kombination med stark teamkänsla och öppet klimat med stort utrymme för egen påverkan. Här arbetar du i nära samarbete med engagerade och kompetenta medarbetare. Vi sitter i fräscha lokaler, bara ett stenkast från Uppsala Centralstation. Trippus erbjuder personlig utveckling i ett dynamiskt och lönsamt företag med spännande och välkända kunder och uppdragsgivare.

Välkommen att skicka in din ansökan senast den 24 november 2017

Vi behandlar ansökningar löpande.

Ev frågor om tjänsten besvaras av Per Thorsélius på 073-427 42 65 eller per.thorselius@trippus.se

Krav

Meriterande

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid

Lön/förmåner

Kontakta

Arbetsgivare
Trippus

Ansökan:
Välkommen med din ansökan via www.jobbet.se och klicka på "Sök detta jobb"-knappen!

Läs mer om oss på vår hemsida www.trippus.com

Vi undanber oss all kontakt från övriga rekryterings- annonsföretag, då vi samarbetar med Jobbet.se i denna rekrytering.