Rosendals Bygg bildades 2003 från tidigare Rosendals Bygg & Installations AB. Idag består företaget av ca 30 anställda och omsätter 60-70 miljoner. Rosendals Bygg AB har en väl inarbetad verksamhet i ett av Sveriges tillväxtområden och arbetar främst med renovering och ombyggnation av kommersiella fastigheter och lokaler. Företaget besitter även en unik kunskap om bland annat renovering av gamla kulturbyggnader. Det är dessa specialistkunskaper i kombination med kunnig och kompetent personal som har givit oss förutsättningar till många prestigefyllda förtroendeuppdrag.

Projektadministratör

Är du utbildad ekonom med ett sinne för struktur? Drivs du av att arbeta i en dynamisk miljö med varierande arbetsuppgifter och många kontaktytor? Då kan det vara dig vi söker till tjänsten som Projektadministratör hos Rosendals bygg i Uppsala.

Din roll
Som projektadministratör kommer ha ett nära samarbete med projektledare för respektive byggprojekt och vara länken mellan projektledare och VD. Du kommer att stötta projektledarna administrativt i projekten gällande projektstyrning, miljö- och kvalitetsarbete samt projektekonomi. Du kommer även att ha täta kontakter med både leverantörer, kunder, underentreprenörer och förstås företagets egen personal. En viktig del av ditt arbete är att tillsammans med ansvarig projektledare arbeta med projektuppföljning gällande bland annat tidplan, budget och rapportering.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en avslutad ekonomisk utbildning och minst fem års arbetslivserfarenhet. Har du erfarenhet av att arbeta i en liknande roll som exempelvis projektadministratör eller projektekonom ser vi det som meriterande. Även erfarenhet från byggbranschen är ett stort plus. Goda datorkunskaper ser vi som en förutsättning för denna tjänst, likaså B-körkort. Även goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav.

Som person är du flexibel med en god samarbetsförmåga. Du är kommunikativ och inlyssnande, samtidigt som du har förmågan att få andra att lyssna på dig. Vidare är du strukturerad och noggrann med en förmåga att prioritera. Att arbeta i en dynamisk miljö med varierande arbetsuppgifter och många kontaktytor är något du trivs med och motiveras av.

Övrig information
Tjänsten är placerad i Uppsala.

Vi samarbetar med Jobbet.se i denna rekrytering, för eventuella frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Alicia Karlsson på tel: 018-100 112 alternativt alicia.karlsson@jobbet.se.

Urval sker löpande, se därför till att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Dock senast den 19 november.

Varmt välkommen med din ansökan!

Krav
Ekonomisk utbildning
Minst fem års yrkeserfarenhet
Goda datorkunskaper
B-körkort
Goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Meriterande
Erfarenhet av en liknande roll som projektadministratör, projektekonom eller liknande
Erfarenhet av projektledning
Erfarenhet från byggbranschen

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta

Arbetsgivare
Rosendals Bygg AB

Ansökan:

Välkommen med din ansökan genom att klicka på "Sök detta jobb"-knappen ovan!

Mer information om företaget hittar du på vår hemsida, www.rosendals.se.