Söderbergs Personbilar i Norrköping AB är ett lokalt bilhandelsföretag med verksamhet i Norrköping och Nyköping. Företaget är auktoriserad återförsäljare för Volkswagen, Audi, Skoda och SEAT personbilar samt VW Transportbilar. Koncernen har ca 180 anställda och omsätter ca 1 miljard. Företaget är certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001.

Verkstadschef skadeverkstad

Vi söker just nu en erfaren och engagerad Verkstadschef som får det viktiga uppdraget att driva och utveckla vår skadeverkstad i Norrköping!

Din roll
Som verkstadschef på skadeverkstaden har du personal-, budget- och verksamhetsansvar för verkstaden som idag består av 11 tekniker och fyra tjänstemän. Du ansvarar för att leda, fördela och följa upp arbetet på verkstaden med effektivisering, flödesoptimering och kundnöjdhet i fokus. Rollen innefattar även ett strategiskt övergripande ansvar för resultat och lönsamhet för verkstaden, där du följer upp och rapporterar gällande framtagna nyckeltal och arbetar aktivt mer effektivisering och förbättring av verksamheten.

Du ingår i ledningsgruppen för eftermarknad och rapporterar till servicemarknadschef.

Kvalifikationer
Vi ser att du har minst fem års erfarenhet av att arbeta inom skadeverkstad/plåt och har goda kunskaper gällande den typen av verksamheten och processer. Du har flerårig chefserfarenhet och har en coachande och inkluderande ledarstil. Goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav, likaså B-körkort. Har du erfarenhet av att leda i förändrings- och utvecklingsarbete ser vi det som ett stort plus. Även goda kunskaper i systemet CABAS ses som mycket meriterande.

Som person är du driven och självgående. Du är trygg i din roll som ledare och är tydlig i din kommunikation, samtidigt som du har en coachande och inkluderande ledarstil. Du har en förmåga att engagera och motivera dina medarbetare och förstår vikten av delaktighet och förankring i arbetsgruppen. Att arbeta i samverkan såväl inom den egna avdelningen som över avdelningsgränser faller sig naturligt för dig. Vidare drivs du av att utveckla både personal och verksamhet samt att förbättra och effektivisera processer.

Övrig information
Tjänsten är placerad i Norrköping.

I denna rekrytering samarbetar vi med Jobbet.se. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Alicia Karlsson, på tel: 018-100 112 alternativt alicia.karlsson@jobbet.se.

Urval sker löpande, se därför till att skicka in din ansökan redan idag. Dock senast den 19 november.

Varmt välkommen med din ansökan!

Krav
Minst fem års erfarenhet från skadeverkstad alternativ annan verksamhet där fordonsreperationer har ingått
Chefserfarenhet
Gymnasial utbildning
Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
B-körkort

Meriterande
Minst fem års chefserfarenhet
Goda kunskaper i CABAS
Relevant gymnasial utbildning
Ledarskapsutbildning

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta

Arbetsgivare
Söderbergs Personbilar AB

 

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att klicka på "Sök detta jobb"-knappen!

Mer information finner du på vår hemsida www.soderbergsbil.se

Vi undanber oss all kontakt från övriga rekryterings- annonsföretag, då vi samarbetar med Jobbet.se i denna rekrytering.