Koneo är en Sveriges ledande leverantörer av IT-infrastruktur, med ett komplett erbjudande av produkter, tjänster och IT-/dokumentlösningar. Koneos affärsidé är att göra IT enklare för mindre och medelstora företag, samt för organisationer inom offentlig förvaltning. Vi skapar värde genom att vara nära våra kunder, bygga långsiktiga relationer och föreslå innovativa lösningar. Koneokedjan är rikstäckande och finns representerat med fler än 350 medarbetare på 25 platser i Sverige, från norr till söder. Koneos målsättning är att med en hög geografisk täckning erbjuda våra kunder en lokal närhet, lyhördhet och flexibilitet, tillsammans med en central styrka och rikstäckande leveranskapacitet. Vårt motto är att vara bäst lokalt och starka centralt, allt för att bygga kompetens nära slutkunden och skapa långsiktiga relationer.

Ekonomiassistent

Koneo i Uppsala behöver stärka upp sitt team med en Ekonomiassistent! Vi erbjuder dig en arbetsmiljö med högt tempo, omväxlande arbetsuppgifter och engagerade kollegor.

Om tjänsten
Vi är en central enhet som ansvarar för ekonomi/administration till fyra bolag. Tillsammans med dina kollegor i arbetsgruppen Affärsstöd ansvarar du för hela flödet inom kund- och leverantörsreskontra. Du hanterar alltifrån registrering och kontering av leverantörsfakturor och kontoavstämningar till inbetalningar samt fakturering av kundorder. Du är även delaktig i månads- och årsbokslut. I dina arbetsuppgifter ingår avtalsadministration avseende maskiner och tjänster samt administration kring lagerhantering. Arbetet innebär kontakt med såväl kunder som leverantörer. Du har ett nära samarbete med dina kollegor och inom teamet arbetar ni kontinuerligt med löpande förbättringsåtgärder.

Vem vi söker
Vi ser att du har ekonomiutbildning på gymnasienivå eller motsvarande och minst 3 års yrkeserfarenhet från en liknande roll. Då arbetet innebär kontakt med kunder och leverantörer förutsätter det att din svenska är mycket god i såväl tal som skrift. Självklart är du en van datoranvändare och du har goda kunskaper i Excel.

Du välkomnas till en arbetsgrupp som präglas av samarbete och prestigelöshet. Du gillar variation i arbetet och hjälper till där det behövs. Som person är du noggrann och ansvarstagande, du driver ditt eget arbete framåt. Du trivs med att planera och organisera ditt arbete och du har lätt för att prioritera mellan olika arbetsuppgifter.

Övrig information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Sex månaders provanställning tillämpas.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Jobbet.se. Vid eventuella frågor kontaktar du ansvarig rekryteringskonsult Sandra Sjöberg, 018-100 112.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 19 november 2017.

Krav
Ekonomiutbildning
Minst 3 års yrkeserfarenhet från en liknande roll
Goda datorkunskaper
Mycket god svenska i tal och skrift

Meriterande

Varaktighet/Arbetstid
Heltid

Lön/förmåner

Kontakta

Arbetsgivare
Koneo Uppsala

Ansökan:
Välkommen med din ansökan genom att klicka på "Sök detta jobb"-knappen!

Läs mer om oss på vår hemsida http://koneouppsala.se

Vi undanber oss all kontakt från övriga rekryterings- och annonsföretag då vi samarbetar med Jobbet.se i denna rekrytering.