Akademiska sjukhuset är det äldsta och dessutom ett av de största universitetssjukhusen i Sverige. Genom åren har de forskare som finns här kunnat bidra till att behandling och läkemedel mot många svåra sjukdomar utvecklats. Vår målsättning är att all forskning som bedrivs ska komma våra patienter till godo. Vid Akademiska sjukhuset bedrivs spetsforskning av hög internationell klass. Akademiska sjukhuset har 8.200 anställda och omsätter ca 7,8 miljarder kr.

Koordinator/Handläggare till Kansliet för kliniska prövningar

Kansliet för kliniska prövningar är en stödfunktion för kliniska prövare, forskningssjuksköterskor och verksamhetschefer inom Akademiska Sjukhuset vad gäller avtal och ekonomi i kliniska läkemedelsprövningar. Idag är vi tre personer men ska bli fem; tre handläggare och två administratörer.

Nu söker vi dig som vill arbeta som handläggare inom klinisk läkemedelsprövning.

Arbetsuppgifter

Som handläggare inom klinisk läkemedelsprövning kan vi lova dig en variationsrik och givande vardag. Arbetet innebär många kontaktytor och samverkan både internt och externt. Stor del av ditt arbete innebär att vara förbindelselänken mellan forskare/kliniker på sjukhuset och våra uppdragsgivare; i frågor kring avtal, prissättning, tidplaner o dyl. Du kommer att läsa och utvärdera avtalsförslag och förhandla avtalsvillkor, både internt inom sjukhuset och med externa motparter. För alla i gruppen finns ett löpande ansvar att arbeta med ständiga förbättringar, kvalitetssäkra effektiva arbetsflöden och korrekt handläggning.

Genom samtliga dina uppgifter går som en röd tråd, att aktivt arbeta för goda relationer och samarbeten mellan kliniker, sponsorer och prövare.

Din bakgrund

Vi vänder oss till dig som har relevant utbildningsbakgrund och kunskaper inom läkemedelsområdet. Du har minst ett par års yrkeserfarenhet från läkemedels- eller medicinteknisk bransch, vården, bioteknikföretag eller liknande, alternativt har du en bakgrund som forskningssköterska med erfarenhet av avtal. Erfarenhet av klinisk prövning liksom goda kunskaper inom GCP ser vi som meriterande. Du är en van datoranvändare och sätter dig snabbt in i nya system och program. Såväl din talade som skrivna engelska och svenska är mycket god.

Du har erfarenhet av att läsa och utvärdera avtalsförslag och förhandla avtalsvillkor.

Vi kommer att lägga stort fokus vid din personliga lämplighet. God organisatorisk förmåga och en ansvarstagande inställning är viktigt, liksom förmågan att kunna hantera många uppgifter samtidigt. Eftersom du kommer att främja samarbeten är du en person som har lätt att skapa och bibehålla goda relationer, även i förhandlingssituationer. Du är tydlig och lyhörd i ditt sätt att kommunicera. Du trivs med en kombination av samordning/koordination och löpande administrativa uppgifter.

Övrig information

Tjänsten är heltid, tillträde enligt överenskommelse.
Din ansökan vill vi ha senast den 26 nov 2017, urval kommer dock att ske löpande.

Ev frågor besvaras av rekryteringskonsult Anna-Karin Moazzami, 018-100 112

Välkommen med din ansökan!

Krav
Relevant utbildningsbakgrund.
Kunskaper inom läkemedelsområdet.
Minst ett par års yrkeserfarenhet från läkemedelsbranschen, vården, bioteknikföretag eller liknande, alt en bakgrund som forskningssköterska.
Erfarenhet av att läsa och utvärdera avtalsförslag och förhandla avtalsvillkor.
Mycket god talad och skriven engelska och svenska.
Goda kunskaper i Excel och Word.

Meriterande
Erfarenhet av klinisk prövning
Goda kunskaper inom GCP

Varaktighet/Arbetstid

Lön/förmåner

Kontakta

Arbetsgivare
Akademiska Sjukhuset

Ansökan
Välkommen med din ansökan genom att klicka på "Sök detta jobb"-knappen!

Mer information finner du på hemsidan, www.akademiska.se

Vi undanber oss all kontakt från andra rekryterings- annonsföretag, då vi samarbetar med Jobbet.se i denna rekrytering