Conrit AB är en mekanisk verkstad som ligger i Västerås. Vi arbetar med mekanisk bearbetning, legotillverkning, förmedling av konstruktion, tillverkning av specialmaskiner, verktygstillverkning samt hela komplexa konstruktioner. Conrit startades 1973 av Nils Möller i Västerås och var då en ren konstruktionsbyrå. 1975 började företaget även med tillverkning, bearbetning samt montage.

CNC-operatör med inriktning svarvning

Vi söker nu en CNC-operatör med inriktning svarvning till vår mekaniska verkstad i Västerås!

På Conrit är vi idag 17 medarbetare, varav 13 arbetar i produktionen. I denna roll kommer du att tillhöra ett svarvningsteam på totalt fyra personer. Du kommer att arbeta nära dina kollegor i teamet men självfallet även med övriga medarbetare.

Vi på Conrit arbetar med fåstyckstillverkning vilket innebär att som CNC-operatör hos oss kommer du att få ett varierat och omväxlande arbete. Du kommer att ha ett stort ansvar för dina uppdrag, från tillverkning till slutkontroll. En viktig del i ditt arbete består av att läsa och tolka ritningar för att sedan programmera i styrsystemet Fanuc. Du kommer även att genomföra kvalitetskontroller av ditt slutförda arbete innan det skickas vidare till kund.

Varför arbeta som CNC-operatör hos Conrit?
Hos oss kommer du få ett omväxlande arbete där du får agera problemlösare, det vill säga ingen masstillverkning där du får göra samma sak dagarna i ända! Du kommer även till en organisation med en god stämning och korta beslutsvägar, vi trivs med att arbeta tillsammans och hjälper varandra.

Kvalifikationer
Vi ser att du har minst ett par års erfarenhet av att arbeta som CNC-operatör med inriktning svarvning. Du har mycket goda kunskaper gällande programmering i styrsystemet Fanuc samt ritningsläsning. Har du även erfarenhet av att arbeta med fåstyckstillverkning ses det som mycket meriterande. Goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav.

Som person är du en kommunikativ och samarbetsvillig problemlösare som drivs av att ha stort eget ansvar. Då du kommer att genomföra kvalitetskontroller av ditt arbete ser vi även att du är noggrann och kvalitetsmedveten.

Övrig information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Placering i välskötta lokaler i Västerås. Arbetstider är 7-16 med möjlighet till flex.

I denna rekrytering samarbetar vi med Jobbet.se. Vi eventuella frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Alicia Karlsson, på tel: 018-470 71 08.

Varmt välkommen med din ansökan!

Krav
Minst två års erfarenhet av att arbeta som CNC-operatör med inriktning svarvning
Goda kunskaper i styrsystemet Fanuc
Goda kunskaper gällande ritningsläsning
Goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Meriterande
Erfarenhet av fåstyckstillverkning

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta

Arbetsgivare
Conrit AB

Ansökan:
Välkommen med din ansökan genom att klicka på "Sök detta jobb"-knappen ovan!

Mer information finner du på vår hemsida www.conrit.se

Vi undanber oss all kontakt från övriga rekryterings- annonsföretag, då vi samarbetar med Jobbet.se i denna rekrytering.