SSP är det ledande restaurangföretaget inom resemiljöer. SSP driver restauranger, barer, caféer och butiker på flygplatser, järnvägsstationer, vägkrogar, gallerior, konferenscenter, idrottsarenor samt inom andra trafikplatser. Efter 60 år i branschen har SSP idag över 30 000 medarbetare som tar hand om en miljon kunder varje dag. Företaget har verksamhet på ca 130 flygplatser och ca 270 järnvägsstationer samt driver över 2000 enheter i 29 länder över hela världen.

SSP har en bred portfölj av över 300 internationella, lokala och franchisade varumärken. Bland dessa återfinns Upper Crust, Starbucks, Caffè Ritazza, Burger King, M&S Simply Food, Millies Cookies, O’Learys, Caviar House & Prunier samt de ledande asiatiska varumärkena Ajisen Ramen och Saboten, liksom attraktiva skräddarsydda koncept som till exempel Montreux Jazz Café i Genève och den prisbelönta Center Bar i Zürich.

Varumärkesportföljen skräddarsys för varje specifik plats och avgörs av variabler som till exempel passagerarprofil, kundernas behov, läge, storlek och utformning.

Läs mer på www.foodtravelexperts.com

Cafévärdar och Kökspersonal till Food Market på Arlanda

SSP söker Cafévärdar och kökspersonal till Food Market på Arlanda Terminal 5

Söker du nya utmaningar inom en dynamisk miljö? Som Cafévärd på Food Market står du inför en fantastisk möjlighet att få utveckla dig själv och dina servicekunskaper. Att arbeta på en internationell flygplats ställer höga krav på flexibilitet, service och att alltid sätta våra gäster i centrum.

Konceptet: FOOD MARKET är utformat för att fånga upp familjer och gäster med olika måltidsbehov. Från morgon till kväll möter resenären ett brett och lättillgängligt utbud av attraktivt exponerade varma och kalla drycker, bakverk, smörgåsar, sallader och varma rätter. Allt produceras dagligen i vårt eget kök.

Kaffe av premiumkvalitet - Lavazza Coffee är en integrerad del i FOOD MARKET. Här serveras alla typer av specialkaffe av en utbildad barista.

Något för alla - FOOD MARKET har ett brett utbud med ambitionen att erbjuda något för alla smaker och tidpunkter. Frukostbuffé, kakor, fruktsallader, smörgåsar, olika sorters kaffe, alkoholhaltiga drycker, varmmat t.ex. pasta med inspiration från Medelhavet och grillade levainsmörgåsar - alla hittar något som passar

Arbetet som cafévärd ställer stora krav på kommunikationsförmåga och samarbete. Du skall tycka om att arbeta under högt tempo. Vi vill att du är en person som är redo att ta både initiativ och ansvar för att försäkra dig om att alla våra gäster blir 100 % nöjda. Med ett leende, snabb service och rätt inställning får du gästen att känna sig välkommen.

Arbetet i våra kök ställer höga krav på kommunikationsförmåga och samarbete. Våra kök är öppna och gästerna beställer direkt från köket varför det är ett krav att du hanterar både svenska och engelska för att kunna hjälpa våra gäster. Du bör tycka om att arbeta under högt tempo. Vi vill att du är en person som är redo att ta både initiativ och ansvar för att försäkra dig om att våra gäster blir 100 % nöjda. Med ett leende, snabb service och rätt inställning får du gästen att känna sig välkommen.


Avdelningarna håller öppet från tidig morgon till midnatt, vilket innebär att du arbetar i skift från 03.00 till 24.00, vardag som helgdag. Det är en fördel om du bor nära och har tillgång till bil då det kan vara svårt att ta sig till arbetsplatsen med kollektiva färdmedel.

Vi tror att du som söker har erfarenheter från liknande arbete sedan tidigare alternativt ett brinnande intresse för mat och service. Egenskaper vi värderar hög är att du:

. Strävar efter att varje dag vara ett föredöme inför gäster och kollegor
. Föredrar skiftarbete där vi jobbar tidig morgon, sen kväll samt varannan helg
. Bor nära Arlanda eller har tillgång till bil p.g.a. arbetstiderna
. Har goda kunskaper i det svenska språket samt kan utrycka dig väl på Engelska
. Tidigare erfarenhet från kassarbete
. Har någon form av baristautbildning
. Har erfarenhet inom kök Fast Food

SSP arbetar med internrekrytering och för rätt person är utvecklingsmöjligheterna stora.

Till följd av lagstiftning krävs att du är minst 20 år samt att du är ostraffad då du kommer att genomgå en registerkontroll av Transportstyrelsen p.g.a. säkerhetsreglerna vid arbete på flygplatsen.

SSP är med i VISITA och har kollektivavtal med HRF och UNIONEN.

Krav
Över 20 år
God svenska och engelska

Meriterande
Köksbiträde erfarenhet
Kassavana

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta
Fouad Bandar
Epost: fouad.bandar@ssp.se

Arbetsgivare
SSP