SSP är det ledande restaurangföretaget inom resemiljöer. SSP driver restauranger, barer, caféer och butiker på flygplatser, järnvägsstationer, vägkrogar, gallerior, konferenscenter, idrottsarenor samt inom andra trafikplatser. Efter 60 år i branschen har SSP idag över 30 000 medarbetare som tar hand om en miljon kunder varje dag. Företaget har verksamhet på ca 130 flygplatser och ca 270 järnvägsstationer samt driver över 2000 enheter i 29 länder över hela världen.

SSP har en bred portfölj av över 300 internationella, lokala och franchisade varumärken. Bland dessa återfinns Upper Crust, Starbucks, Caffè Ritazza, Burger King, M&S Simply Food, Millies Cookies, O’Learys, Caviar House & Prunier samt de ledande asiatiska varumärkena Ajisen Ramen och Saboten, liksom attraktiva skräddarsydda koncept som till exempel Montreux Jazz Café i Genève och den prisbelönta Center Bar i Zürich.

Varumärkesportföljen skräddarsys för varje specifik plats och avgörs av variabler som till exempel passagerarprofil, kundernas behov, läge, storlek och utformning.

Läs mer på www.foodtravelexperts.com

Produktionschef till Landvetter

Vad gör rollen som produktionschef till Landvetter spännande?
Tjänsten som produktionschef innebär ett självständigt och utvecklande arbete i en stimulerande och föränderlig miljö. Din utmaning består i att ansvara för produktionen i köken på Landvetter. Genom ditt coachande ledarskap skapar du förutsättningar för att leverera kvalitet och volym enligt uppsatta mål.

Om du visar positiva resultat och ambition är dina utvecklings- och karriärmöjligheter inom SSP oändliga.

Övergripande roll
Med fokus på kvalitet och coaching ansvararar produktionschefen för kökens dagliga verksamhet. Du är ansvarig för kökens produktion och att skapa volym och kvalitet enligt uppsatta mål.

Några exempel på ansvarsområden
Du ansvarar för kvaliteten på produkter och du deltar i det dagliga arbetet i köken. Ditt ansvarsområde inkluderar bl.a. inköp, varumottagning, lagerhållning, inventering, svinnuppföljning och egenkontrollprogrammet. Som produktionschef ansvarar du även för rekrytering, bemanning, utbildning och utveckling av personal i enheternas kök. Du säkerställer en väl fungerande kommunikation med samarbetspartners.

Profil
För att trivas i rollen ser vi att du är strukturerad, effektiv och resultatorienterad med höga krav på kvalitet. Du är en kommunikativ relationsbyggare som agerar lyhört och uppmärksamt på andra människor.
Som ledare är du är lösningsorienterad och handlingskraftig. Din personlighet inspirerar och motiverar dina medarbetare.
Du har gedigen erfarenhet av att arbeta i restaurangkök och några års erfarenhet i en ledande position i branschen.

Låter detta som din nästa utmaning?
Skicka in din ansökan så snart som möjligt. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Krav

Meriterande

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta

Arbetsgivare
SSP