Kraton Chemical AB i Sandarne är ett företag som baserar sin affär på förnybara råmaterial och söker ständigt förbättringar i hållbara gröna lösningar för miljön och industrin. Vi tror starkt på att teamet och samarbete skapar dynamik och effektivitet och är marknadsledande globalt inom vårt segment. Vill du aktivt satsa och medverka i ett globalt och dynamiskt företag där du kan vara delaktig i att påverka vår framtida miljö så kommer Kraton att ge dig förutsättningar att lyckas.

Industrielektriker

Kraton söker just nu en Industrielektriker till automationsgruppen!

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av förebyggande och avhjälpande el- och till viss del instrumentarbeten med fokus på driftsäkerhet i Kratons anläggning. Du kommer även att delta i förbättringsgrupper och riskanalyser. Denna roll ingår i automationsgruppen som idag består av ett tiotal medarbetare som rapporterar till Manitenance Supervisor I/.E.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har el/styr teknisk utbildning eller har motsvarande arbetslivserfarenhet. Har du dessutom utbildning inom eller erfarenhet av felsökning, schemaläsning, industriautomation och PLC-utrustning inom processindustrin ser vi det som meriterande. Även heta arbeten certifikat är ett plus. B-körkort och goda grundläggande datorkunskaper är ett krav.

Som person är du positiv och flexibel med ett stort sinne för ordning och säkerhet. Du har en god samarbetsförmåga samtidigt som du kan kavla upp ärmarna och självständigt driva ditt arbete framåt.

Placering: Sandarne

Rekryteringen sker i samarbete med Jobbet.se. För ytterligare information om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Alicia Karlsson på telefon 018-100 112.

Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 29 oktober. Tillträde snarast, enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Krav
Gymnasiekompetens inom el/styr och reglering eller motsvarande arbetslivserfarenhet
Goda data-/ och systemkunskaper
B-körkort

Meriterande
Vidareutbildning inom el, styr och reglering.
Kännedom om PLC/DCS system, gärna Siemens PLC och Emerson DeltaV DCS-system. Heta arbeten certifikat.
Erfarenhet inom SAP eller liknande ärendehanteringssystem.
Utbildning/praktisk erfarenhet från arbete med felsökning, schemaläsning, industriautomation, instrumentunderhåll och PLC-utrustningar vid processindustri.

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta

Arbetsgivare
Kraton Chemical AB

Ansökan:

Välkommen med din ansökan genom att klicka på "Sök detta jobb"-knappen!

Mer information finner du på vår hemsida www.kraton.com