Marine Jet Power är en världsledande leverantör av vattenjetaggregat, där vi motormässigt täcker hela spannet från 112 kW till 15 MW. Våra kunder efterfrågar applikationer för allt från statliga marina patrullbåtar, större passagerarbåtar och lyxyachts till arbetsbåtar. Vi har vår tillverkande enhet i nya lokaler i Uppsala.

Mekaniker

Vill du ha ett roligt och omväxlande jobb och arbeta med en spännande och attraktiv produkt? Då kan tjänsten som mekaniker hos Marine Jet Power vara något för dig!

Din roll
Som mekaniker på MJP är du placerad på produktionsavdelningen och bygger ihop vattenjetaggregat till olika typer av båtar runtom i världen. En jet kan ta alltifrån 2 dagar till en vecka eller mer att bygga, beroende på fartyg. Då jetsen anpassas till det aktuella fartyget innebär det att du kommer att bygga olika typer av jets med nya anpassningar och helt nya ritningar. Det gör att arbetet blir omväxlande men det kräver även en förmåga att kunna överväga, begrunda och tänka nytt.

Kvalifikationer
Vi ser att du har flerårig arbetslivserfarenhet av verkstadsarbete, gärna inom styckeproduktion, hydraulik, precisionstillverkning. Har du erfarenhet av montage, service och underhåll av större mekaniska komponenter och/eller produktutveckling ser vi detta som mycket meriterande. Du får gärna ha goda kunskaper i engelska då det kan bli aktuellt med kundmöten utomlands.

Som person är du driven och kvalitetsinriktad. Det är viktigt att produkterna håller hög kvalité vilket innebär att du även bör vara noggrann i ditt arbete. Vidare är du ansvarstagande och självgående samtidigt som du trivs att arbeta tillsammans med andra för att uppnå bästa resultat.

Övrig information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tjänsten är placerad i Uppsala.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Jobbet.se. För eventuella frågor kontakta Alicia Karlsson på tel: 018-100 112.

Rekryteringen sker löpande så skicka in ansökan snarast möjligt, dock senast den 29 oktober.

Välkommen med din ansökan!

Krav
Flerårig arbetslivserfarenhet av verkstadsarbete, gärna inom styckeproduktion, hydraulik, precisionstillverkning.

Meriterande
Erfarenhet av montage, service och underhöll av större mekaniska komponenter
Erfarenhet av produktutveckling

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta

Arbetsgivare
Marine Jet Power AB

Ansökan:
Välkommen med din ansökan genom att klicka på "Sök detta jobb"-knappen!

Mer information finner du på www.marinejetpower.com

Vi undanber oss all kontakt från övriga rekryterings- och annonsföretag, då vi samarbetar med Jobbet.se i denna rekrytering.