SSP är det ledande restaurangföretaget inom resemiljöer. SSP driver restauranger, barer, caféer och butiker på flygplatser, järnvägsstationer, vägkrogar, gallerior, konferenscenter, idrottsarenor samt inom andra trafikplatser. Efter 60 år i branschen har SSP idag över 30 000 medarbetare som tar hand om en miljon kunder varje dag. Företaget har verksamhet på ca 130 flygplatser och ca 270 järnvägsstationer samt driver över 2000 enheter i 29 länder över hela världen.

SSP har en bred portfölj av över 300 internationella, lokala och franchisade varumärken. Bland dessa återfinns Upper Crust, Starbucks, Caffè Ritazza, Burger King, M&S Simply Food, Millies Cookies, O’Learys, Caviar House & Prunier samt de ledande asiatiska varumärkena Ajisen Ramen och Saboten, liksom attraktiva skräddarsydda koncept som till exempel Montreux Jazz Café i Genève och den prisbelönta Center Bar i Zürich.

Varumärkesportföljen skräddarsys för varje specifik plats och avgörs av variabler som till exempel passagerarprofil, kundernas behov, läge, storlek och utformning.

Läs mer på www.foodtravelexperts.com

Restaurangchef till O'Learys Göteborg Central

O'Learys är en casual dining restaurang där mat, dryck, sport och stämning alltid är i fokus. Som anställd på O'Learys är du en del av en gemenskap och ett team. Tillsammans stärker och utvecklar vi O'Learys för att ge våra gäster, eller Fans som vi kallar dem, bästa möjliga upplevelse. Din personlighet, din erfarenhet och ditt engagemang är de största tillgångarna för O'Learys som varumärke. Därför söker vi dig som har passion för mat, dryck, sport och människor.

Vad gör rollen som Restaurangchef till O'Learys Göterborgs Central spännande?
Tjänsten som Restaurangchef innebär ett självständigt och utvecklande arbete i en stimulerande och föränderlig miljö. Din utmaning består i att driva O'Learys Sportsbar & Restaurang på Göteborgs Central, i enlighet med mål och koncept.

Övergripande roll:
Du ska arbeta aktivt för att skapa en god försäljningsutveckling genom att göra våra gäster nöjda. Dina arbetsuppgifter handlar om att hålla våra produkters kvalitet på hög nivå och ditt team av medarbetare motiverade genom ett coachande och proaktivt ledarskap. Du har resultatansvar för enheten.

Några exempel på ansvarsområden:
Som Restaurangchef ansvarar du för rekrytering, schemaläggning, planering och utbildning av personal. Du deltar i det dagliga arbetet i restaurangen och ser till att löpande underhållsarbete i restaurangens sköts. Du genomför även administrativa uppgifter såsom bokslut, fakturakonteringar, lönekodning, resultatgenomgångar.

Profil:
Som person är du orädd, noggrann och har god samarbetsförmåga. Som chef är du resultatinriktad, strategisk och tar ansvar för dina uppgifter. Du agerar lyhört och uppmärksamt på andra människor.
Vi söker dig som är sportintresserad och som tycker om att vara med ute i driften och möta våra gäster, har höga krav på kvalitet, stort intresse för service och trivs med att coacha personalen. Du har minst 4 års erfarenhet som chef i branschen. Du har gedigen erfarenhet från restaurang. Du är lösningsorienterad och handlingskraftig och din personlighet inspirerar och motiverar dina medarbetare. Tycker du om att arbeta med service och är intresserad av en spännande arbetsplats är detta arbetet för dig! Har du dessutom jobbat med konceptstyrda enheter är det ett plus.

Inom Scandinavian Service Partner arbetar vi aktivt med internrekrytering och för rätt person finns det möjlighet till utveckling inom företaget.

Låter detta som din nästa utmaning?
Skicka in din ansökan så snart som möjligt. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Krav

Meriterande

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta

Arbetsgivare
SSP