Söderbergs Personbilar i Norrköping AB är ett lokalt bilhandelsföretag med verksamhet i Norrköping och Nyköping. Företaget är auktoriserad återförsäljare för Volkswagen, Audi, Seat och Skoda personbilar samt VW Transportbilar. Koncernen har ca. 180 anställda och omsätter ca 1 miljard. Företaget är certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001.

Servicerådgivare, Volkswagen

Vi söker nu en servicerådgivare till vår Volkswagenanläggning i Nyköping.

Arbetsuppgifter
Som servicerådgivare är du en nyckelperson i relationen mellan verkstad och kund där du dagligen arbetar med våra verkstads- och reservdelskunder. Du tar emot våra kunder på plats samt via telefon/mail och bokar tider för service och reparationer. I din roll hanterar och bedömer du även garantiärenden och har kontakten med generalagenterna i samband med garantiärenden och reklamation från kund. Du registrerar dessa i rätt dataprogram.

Din profil
Som servicerådgivare har du en central roll i vår verksamhet där du är företagets ansikte utåt och stor vikt läggs på service och kundbemötande. Du företräder ett företag med starka varumärken, hög kompetens och starkt engagemang för våra kunder och det är därför viktigt att du som söker har ett proffsigt bemötande och drivs av att lämna den bästa servicen till våra kunder.

Som person är du noggrann, positiv och hjälpsam. Du har ett väl utvecklat ordningssinne, gillar att jobba med människor och har lätt för att skapa långsiktiga relationer. Du är van att ha både telefonen och datorn som hjälpmedel i ditt arbete och är snabblärd gällande nya system. Du är flexibel inför olika arbetsuppgifter och kan även under tidspress ha förmågan att självständigt organisera det dagliga arbetet.

Kvalifikationer
Vi söker dig med tidigare arbetslivserfarenhet från en roll med stort kundfokus. Har du erfarenhet från en liknande roll ser vi det som meriterande, likaså är kännedom om system som Automaster och Cabas. Du har goda data- och systemkunskaper och uttrycker dig väl på svenska, både i tal och skrift. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Vi erbjuder ett roligt och fartfyllt arbete hos en Volkswagenåterförsäljare i framkant! Som medarbetare hos oss får du goda möjligheter till utbildning och du blir del av en härlig grupp med god sammanhållning.

Övrig information
Tjänsten är placerad på vår Volkswagenanläggning i Nyköping.

Rekryteringen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Se därför till att skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 31 oktober, 2017.

Har du några frågor om tjänsten kontakta versktadschef Maria Fredrixon maria.fredrixon@soderbergsbil.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Krav
Tidigare yrkeserfarenhet från en serviceinriktad roll
B-körkort
Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
God data-och systemkunskaper

Meriterande
Tidigare erfarenhet som servicerådgivare/kundmottagare, garantihandläggare eller motsvarande
Kännedom om system som Automaster, Cabas, SAGA2, ElsaPro

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Vi tillämpar sex månaders provanställning
Heltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta

Arbetsgivare
Söderbergs Personbilar AB

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att klicka på "Sök detta jobb"-knappen!

Mer information finner du på vår hemsida www.soderbergsbil.se

Vi undanber oss all kontakt från övriga rekryterings- annonsföretag, då vi samarbetar med Jobbet.se i denna rekrytering.